Kändisar

Laila Bagges rädsla efter läkarnas gravidbesked: ”Pest eller kolera” opik

av nuntium
14 november, 2018
Annons

Laila Bagge, 45, och sambon Korosh Kananian, 28, försöker med allt för att lyckas bli gravida. Nu delar Laila Bagge med sig av läkarens besked, och om oron.

I nya säsongen av Lailaland får man följa Laila i kampen om att bli gravid. I det första avsnittet visas det hur Laila under en veckas tid tar hormonsprutor för att se om hennes äggproduktion ökar.

– Antingen funkar det och då kommer jag kunna blir gravid, eller så kommer jag inte kunna bli gravid och då är det donatorägg som gäller, konstaterar hon.

Annons

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

En vecka kvar 🎉🎉 sedan kör säsong 2 av Lailaland igång! 13 november kl 21 på Tv3, Viafree och viaplay!

Ett inlägg delat av Laila Bagge (@lailabagge)

Laila Bagge och Korosh Kananian har varit ett par i fyra år, och trots att oddsen om att bli gravida är emot dem, gör de allt de kan för att få ett gemensamt barn.

– Vi har 2,5 procent chans att kunna bli gravida, och då får vi väl ta den chansen. Det är inte ”jihoo, vilka stora odds”, men båda två kände att vi ångrar oss om vi inte försöker i alla fall, då kan vi säga att vi har gjort allt vi kan och det gick inte, säger hon.

Pest eller kolera

Trots längtan efter ett gemensamt barn, finns en rädsla om vad graviditeten kan göra med relationen.

– Det kommer krävas väldigt mycket av mig och Korosh. Jag har gjort det här två gånger, med två olika män dessutom. Jag brottas med rädslan att förlora Korosh för att vi skaffar ett barn, säger Laila och utvecklar det:

– Man sover dåligt och småbarnslivet tar kål på kärleken, som det nästan gör under det första året. Det handlar bara om att man ska hålla ut, och respektera varandra. Eller så brottas jag med tanken att förlora Korosh för att jag inte får barn. Så att ja, det är pest eller kolera, men någonstans vågar jag ändå tro att efter fyra år är vår kärlek så stark att vi kommer klara ett barn.

Mys schema

Laila Bagge berättar under en lunch med sin syster att hon och Korosh har fått ett schema med tider då de ska ”mysa” tillsammans, men det var lättare sagt än gjort.

– Det var det mest osexiga jag varit med om. Så när det väl var att vi skulle köra var det ingen av oss som ville. På grund av att det var så här tvång, ja de är sjukt. Bara det där är ju en förhållandedödare. Ska man gå igenom det här gång på gång så känner man ju… ja, skrattar Laila.

Mensen är sen

Och i det senaste avsnittet av Lailaland kommer Laila att göra en väldigt speciell upptäckt – nämligen att hennes mens är sen.

– Jag har ju gått över tiden. Så jag tänker att jag köper ett graviditetstest. Jag har fortfarande inte fått någon mens så det blir ju spännande, säger hon i slutet av programmet.

– Den är väl väldigt försenad antar jag, avslutar hon.

Lailaland säsong 2 ser du på Viafree och Viaplay samt på tisdagar 21.00 på TV3

Dela på Facebook

Annons