Otroligt

Den gravida mamman tror hon ska få tvillingar – läkaren upptäcker den allvarliga faran vid ultraljudet

av nuntium
8 februari, 2019
Annons

Lauren Perkings stora dröm var att få bli mamma. Hon hade försökt i flera år med att bli gravid utan resultat så när idén om fertilitetshjälp kom på tal, så verkade det vara en bra idé.

Hon bestämde sig för att åka på semester med sin man David för att diskutera vad deras nästa steg skulle bli.

Annons

När paret var på semester pratade de öppet om deras svårigheter med att bli gravid, varav att en präst sa några tröstande ord till paret.

Han sade att: ”Någon där uppe har stora planer för dig. Jag vet inte vad, men det blir stort.”

Lauren insåg snart att orden verkligen hade betydelse.

Paret återvände hem till Texas och tänkte inte speciellt mycket mer på vad prästen hade sagt. Paret hade bestämt att de skulle prova inseminering, och hoppades att de skulle ge resultat.

En tid senare blev Lauren äntligen gravid.

Vid den första rutinkontrollen fick Lauren höra att hon hade höga HCH-nivåer, vilket innebar att det var en stor risk för att det var två bebisar där inne. Paret blev glada över att de kunde vara tvillingar, även trillingar om fallet var så.

Efter ultraljudet kom beskedet

Läkaren meddelande att hon såg fem stycken bebisar i Laurens mage.

Sedan säger hon: ”Vänta lite, jag hittade en sjätte bebis”.

Paret var i fullständig chock och kunde inte tro att det var sant. De fick göra ett beslut om att de kunde minska antalet barn eller behålla alla. Chanserna för att alla sex bebisar skulle överleva och vara friska var låg och det kunde även innebära farliga komplikationer.

Men paret bestämde sig för att ge alla sex barn en chans och läkaren lovade att vid förlossningen skulle de göra allt de kunde för att undvika komplikationer.

Den 23 april 2012 var det dags. Det var 35 personer i salen och det var inte en lätt uppgift då läkaren behövde hjälp från sex sjuksköterskor som fick ta emot en varsin bebis.

”Jag var nervös och förväntansfull på en gång. Det började sjunka in att det här var på riktigt – jag skulle få 6 bebisar”, säger Lauren i klippet.

Andrew, Benjamin, Caroline, Leah, Allison och Levi km ut och alla mådde bra. Men Leahs hjärna var inte fyllt utvecklad vid födseln.

När barnen var fyra månader kunde de lämna sjukhuset.

Se klippet nedan på hur de sex barnen ser ut idag.

 

 

Dela på Facebook

Annons