Berättelser

Den lilla pojken försvinner spårlöst hemifrån – 21 år senare avslöjar polisen någonting för mamman

Annons
av nuntium
2 mars, 2019
Annons

Mamma Maria hade ingen aning om att den dagen år 1995 skulle bli den värsta tänkbara i hennes liv. Medan hon var på jobbet så kidnappade hennes pojkvän deras 18 månader gamla son, Steve. Helt plötsligt var de borta utan ett enda spår.

Inte nog med det så tog Marias dåvarande pojkvän alla sina familjefotografier med sig. Det enda hon hade kvar från sin son var ett enda, kornigt svartvitt foto.

Annons

Polisen la i början ned massvis med tid och sökte efter Steve i flera år. Men efter 20 år så lades fallet ner. Men trots det så levde Maria kvar vid hoppet om att en dag skulle de återförenas igen trots att chanserna var otroligt små.

Men plötsligt en dag i februari 2016, efter otaliga spår och tips som alla slutade i besvikelse, fick utredare ett mycket trovärdigt tips. Tipset sa att Steve Hernandez faktiskt var vid liv och bodde i Puebla, Mexiko – och hans far hade tydligen försvunnit, troligtvis hade han avlidit.

Polisen var inte helt säkra på att det faktiskt var Steve. För att inte skrämma upp honom så sa polisen att de genomförde en undersökning i samband med hans fars försvinnande.

Det tog inte alls lång tid innan det var bekräftat att det verkligen var Marias son. Efter att DNA-tester var gjorda så var det klart att det var Steve, Marias son. Han berättade till myndigheterna att han visste om att han hade blivit bortförd, men han visste inte av vilken anledning.

Han gick runt med tron om att han hade blivit övergiven av sin mor som liten pojke: så stor del av hans liv hade han levt i en lögn, men nu var sanningen äntligen utredd.

Tjugotvå år efter försvinnandet knackade någon på Marias dörr. Det var inte vem som helst som knackade på utanför Maria, utan det var polisen som kom med världens överraskning till henne.

Titta på videon här nedanför för att se hur denna mor och son äntligen kunde få återförenas efter så lång tid:

Glöm inte bort att dela denna berättelse med dina vänner på Facebook!

Annons
Dela på Facebook