WOW

Hon mosar banan och applicerar i håret – när jag förstår varför vill jag prova direkt!

av nuntium
5 december, 2017
Annons

Att banan är gott att äta visste jag men att det kan vara bra till så mycket annat också hade jag ingen aning om. Tidigare berättade vi om hur banan och honung kan ge hälsofördelar och nu så kommer du få lära dig varför du ska kleta banan i håret.

Till en början verkar det rätt så konstigt varför man skulle skala ett par bananer och mosa tillsammans med ett gäng andra ingredienser för att sedan applicera in i håret. Men när man sedan förstår varför så kommer du också tycka det är genialt och vilja prova det direkt!

Annons

Den här tjejen har lagt upp på sin Youtubekanal när hon mosar bananer och blandar ihop det med några andra ingredienser som hon tar upp i videon. När hon har gjort det så kletar hon in smeten som har blivit i håret och låter den sedan sitta i håret under 30 minuter.

Efter att hon har applicerat bananmoset i håret så sätter hon på en mössa och väntar i 30 minuter innan hon sköljer ur. Enligt kvinnan som har skapat videon är det här någonting som man kan göra en gång i veckan för att få bästa möjliga tänkbara resultat.

Så här gör du:

  1. Skala två bananer och mosa i en skål.
  2. Häll i 1 tesked äppelcidervinäger.
  3. Häll i 1 tesked druvkärneolja.
  4. Häll i 1 tesked olivolja.
  5. Häll i 1 tesked kokosolja.
  6. Häll i 1 tesked honung.
  7. Rör sedan om så det blir en smet.

När du har rört ihop allt så är det klart. Då är det dags att applicera det i håret. Håret ska vara torrt när du applicerar det i håret. När du gjort detta i hela håret så sätt på dig en badmössa och låt det verka i 30 minuter och skölj sedan ur med schampo.

När du förstår varför hon gör detta i videoklippet här nedan kommer du garanterat själv vilja prova. Det är helt fantastiskt vilka resultat det kan ge.

Se klippet här:

Dela på Facebook

Annons