Oj

Den här bilden laddade hon upp på Instagram – sedan insåg hon sitt katastrofala misstag

av nuntium
17 juni, 2019
Annons

Vi spenderar flera timmar i veckan framför sociala medier. Det har blivit en del av våra liv och jag tror att vid det här laget har fler än hälften av alla svenskar Facebook.

Det är lättare än aldrig förr att hålla kontakten med vänner och bekanta över hela världen. Vi har aldrig tidigare kunnat kommunicera med varandra så lätt som vi kan göra idag.

Annons

Fördelarna är stora men sedan så finns det ju även nackdelar också. En nackdel är att om du laddar upp någonting på internet, så är det svårt att få bort det därifrån sedan – oavsett om man vill eller inte.

Men visst, det gör väl ingenting tänker många. I de flesta fallen är det sant, men ifall det går fel så kan det bli riktigt pinsamt.

Bilden nedanför laddades upp av en tjej på Instagram, men det dröjde inte länge innan hon insåg sitt misstag: men då var det redan försent.

Detaljen i bilden gjorde att den fick en enorm spridning. Frågan är bara: Lyckas du se det?

Vid en första anblick lägger man inte märkte till det, men när man får reda på vad det är så märker man det på en gång. Vilken tabbe alltså!

Många människor har reagerat på bilden. Vissa tycker det är väldigt äckligt medan andra bara skrattar åt hennes misstag – för i övrigt är det inte något större fel på bilden.

Hon hade glömt att städa bort hundbajs som hennes hund råkat lämna efter sig.

Dela på Facebook

Annons