Sköterskorna fick sparken – för det hemska dom gjorde med bebisen

Publicerades den 6 januari, 2018

Sköterskorna sparkades efter att den här filmen spridits i sociala medier.

Som förälder vill man sina barn allt väl. Allra helst när man lämnar iväg sitt barn till någon annan människa i tron om att denna vill sitt barn det bästa och sen upptäcker man det motsatta, då blir man både arg och ledsen.

Föräldrarna trodde att sjukhuspersonalen tog väl hand om deras söta bebis men när de upptäckte en video på nätet så fick de en chock. Till att börja med så blev de chockade när de såg att deras bebis var med i en video på nätet.

Men sedan till sin stora förvåning så fick de se hur sjukhuspersonalen behandlade deras söta lilla bebis. Videon visar hur sjuksköterskorna är elaka mot bebisen. Samtidigt som dom skrattar och filmar trycker sjuksköterskorna ihop bebisens ansikte.

Tillsammans med bebisen så skrattade och filmade en grupp saudiska sjuksköterskor denna video. Efter att den har fått spridning i sociala medier så fick de omedelbart sparken, rapporterar Daily Mail.

I klippet får vi se hur en sjuksköterska klämmer ihop bebisens ansikte medan kollegorna tittar på och skrattar.

Efter den enorma spridning som klippet fick på nätet så fick föräldrarna syn på klippet. Hade inte klippet fått den spridning som de fått så hade föräldrarna troligtvis aldrig uppmärksammat detta.

Efter en internutredning så kunde tre personer som jobbar på BB, på det aktuella sjukhuset i Saudiarabien, kopplas till det här videoklippet. På grund av hur de behandlade bebisen fick alla sparken.

Får inte jobba vidare

De tre sjuksköterskorna i fråga får inte jobba vidare inom andra vårdyrken heller. Även om de skulle vara på en annan arbetsplats.

Pappan till bebisen har berättat att hans barn låg inne på sjukhus i tio dagar på grund av en urinvägsinfektion. När han fick syn på videon och att den hade fått så stor spridning på nätet blev han chockad, berättar han.

Användare i sociala medier var upprörda av filmklippet.

– De tre sjuksköterskorna borde tacka gud för att jag inte var mamma till barnet. Jag hade klämt ihop deras ansikten mycket hårdare, skriver en användare.

Se klippet som fått stor spridning på nätet här nedan. Känsliga tittare varnas!

Se klippet här:


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


5 tecken på att han är otrogen som de flesta kvinnor ignorerar

10 bilder som bara korta människor kommer att förstå

Pojken vägde mindre än en konservburk när han föddes – så här ser han ut idag

Hundarna får instruktioner av husse – men vänta bara tills du ser vad katten gör