Knep

Därför ska du ALLTID ha en Coca-Cola-flaska hemma – detta knep kan rädda liv!

av nuntium
14 december, 2017
Annons

Nu i juletider så använder vi mycket brinnande ljus i adventsljusstakar, julgranar och i marschaller. De som har braskaminer eldar i dessa och det är en allmän mysig stämning. Det här tipset lämpar sig därför väldigt bra just nu.

Det här tipset har spridit sig som en löpeld efter att nätet fick reda på hur bra det är att ha en flaska med läsk hemma. När du förstår varför kommer du alltid se till att ha en flaska läsk hemma eftersom det är så himla briljant.

Annons

Rätt vad det är så är olyckan framme och det börjar brinna hemma. Vad gör man då om man står helt tomhänt utan brandsläckare, brandfilt eller annan behändig utrustning för att släcka en brand?

Jo, det är enkelt. Du tar en Coca-Cola eller annan kolsyrad läsk till din hjälp. Det här är ett tips som är hur smart som helst.

Du kanske inte är ett stort fan av Coca-Cola som är världens mest sålda läsk på jorden – med över en miljard produkter sålda – dagligen. Men om du inte tycker om läsken kanske du ska överväga att ha en flaska hemma ändå.

Det går att använda läsken till många saker utöver att dricka den. Bara för att nämna en grej så kan du göra rent toaletten med den..

Nu är det dock ett annat knep som har blivit otroligt populärt vilket kanske inte är så konstigt. Coca-Cola har nämligen visat sig inte bara vara en god läsk eller bra rengöringsmedel, utan det fungerar också som en utmärkt brandsläckare.

Om olyckan väl skulle vara framme och det började brinna i ditt hem (eller kanske någon annanstans för den delen också) och du inte har någon brandsläckare till hands, ta då fram Coca-colan.

Skaka flaskan ordentligt och rikta den mot elden. Vad som händer då är att koldioxiden som kolsyrad läsk innehåller släcker elden.

Kolla in klippet här nedan, som demonstrerar precis det du just har läst.

DELA gärna detta knep vidare med dina vänner – det kan rädda liv!

Dela på Facebook

Annons