Kändisar

Chris Kläfford i tårar

Annons
av nuntium
17 juli, 2019
Annons

Forne Idol-vinnaren Chris Kläfford, 30, deltog i America’s got talent förra veckan och hans framträdande gjorde succé. Hyllningarna fortsätter – han gick vidare till nästa steg och den här gången kunde inte den svenska artisten stå emot, han brast ut i gråt.

Under TV4:s underhållningsprogram Idol, deltog artisten Chris Kläfford 2017 och han lyckades charma hela svenska folket vilket gjorde att han kammade hem hela programmet. Sedan dess har han såklart fortsatt med musiken och verkar nu vilja ta nästa steg, en internationell karriär.

Annons

Under förra veckan fick vi se Chris i den amerikanska upplagan av Talang, America’s got talent där han sjöng John Lennons låt Imagine. Han gjorde minst sagt succé och fick stående ovation av både publik och jury.

– Man brukar säga att man ska sjunga från hjärtat, och det gör du verkligen. Det var oroligt, sa jury-medlemmen Howie Mandel efter Chris framträdande

Tog en risk

Under natten till onsdagen var det dags för nästa steg i tävlingen för Chris Kläfford. Expressen var först med att rapportera och artisten tog en stor risk då han valde att köra en egen låt ”Something like me” istället för att ta en cover som känns igen. De fyra jurymedlemmarna och publiken gav åter igen Chris stående ovation.

Chris kunde inte hålla tillbaka tårarna den här gången, det innan juryn ens hade hunnit hylla artisten.

– Det är verkligen inspirerande att höra dig sjunga, sa gästande jurymedlemmen och låtskrivaren Brad Paisley, 46, och fortsatte:

– Du är något helt annat.

Lovordade musikern

Även den professionella sångaren och dansaren Julianne Hough, 30, lovordade svenske musikern:

– När du säger att du inte vill göra vad som förväntas av dig… jag tycker om det som förväntas. Fortsätt vara den du är.

Jurymedlemen Simon Cowell, 59, var sist ut att lämna sitt omdöme till Chris. Nervöst, då Simon är känd för att vara mest svår att imponera på av juryn.

– Jag tittade om på din första audition och jag var inte så upprymd som jag trodde att jag var, börjar Simon och möts av burop från publiken.

Han fortsätter:

– Så jag var orolig för att om du kom tillbaka och gjorde en cover, att jag skulle ha sett och hört det för många gånger i mitt liv. Sången gör det faktiskt möjligt för oss att lära oss mer om dig och vem du är. Det var inte en risk. En risk hade varit att inte göra just det. Du har gjort vårt jobb svårare nu, för det var så bra, säger Simon Cowell med ett stort leende till publikens jubel.

Hyllningarna fortsätter

Chris Kläfford valde att lägga ut ett kort klipp på Twitter från den stunden på scenen som han börjar gråta.

”Jag kan inte tro det! Jag är så tacksam för den här möjligheten. Tack så mycket”, skriver Chris i inlägget.

I kommentarsfältet fortsätter hyllningarna att strömma in.

”Älskar det faktum att du är ödmjuk, men samtidigt har en dödlig talang! Önskar dig det bästa i framtiden”, skriver en följare och flera stämmer in:

”Grattis, du förtjänar det!! Americas got talent – du är den bästa sångaren den här säsongen”

”OMG jag kollade precis på det här i Montana!! Fantastiskt!! Jag längtar efter att köpa ditt album!”

Annons
Dela på Facebook