Kändisar

Chocken efter bondens plötsliga avhopp i Bonde söker fru

Annons
av nuntium
7 november, 2019
Annons

Bondens plötsliga avhopp från programmet chockar tjejerna rejält.

André Pettersson berättar i Bonde söker fru – kärlek åt alla, att han inte känner någon gnista med någon av de medverkande tjejerna.

Annons

– Jag kan inte lura mig själv och jag vill inte lura dem heller, säger han i programmet.

André Pettersson har varit en av tre bönder i programmet Bonde söker fru. Han är en köttbonde som bor i Strömnäsbruk och i premiäravsnittet berättade han att han köpte gården när han var 19 år gammal och att ”han vill träffa en kvinna och kanske gifta sig en dag.”

Känner ingenting

Men hans kärlek verkar inte ha funnits bland de medverkande tjejerna som sökte till programmet. Han berättade i onsdagens avsnitt att han inte känner något för någon av  tjejerna och att han avundas de andra böndernas känslor.

– Uffe, Mattias och jag har kommit varandra nära. Jag kan känna att jag avundas dem för jag känner inte alls igen mig i deras känslor, säger han i programmet.

När programledaren Linda Lindorff frågar hur han tänker kring hans situation förklarar han att han inte tror att det finns chans till romans alls.

Vill inte lura mig själv

– Jag känner egentligen ingenting. Inte med någon av dem, säger han och fortsätter:

– Jag kan inte lura mig själv och jag vill inte lura dem heller. Det bästa är nog om vi bryter här.

André förklarar att han tycker att alla tjejerna som är med i programmet för hans skulle är väldigt fina och snälla, men att han ser dem som vänner. I programmet går han och Linda Lindorff in till tjejerna för att tillsammans berätta om beslutet.

– Jag känner mig lite lättad nu. Jag gillar ärlighet, så jag känner att det var helt rätt sätt att göra det på, säger han och fortsätter:

– Jag ångrar absolut inte att jag har gjort det här. Jag har lärt mig jättemycket. Men när man väl träffar den rätta då känner man ju det direkt, säger han.

Annons
Dela på Facebook