Kändisar

Caroline Kejberts ärliga erkännande efter förändringen

Annons
av nuntium
29 november, 2019
Annons

Caroline Kejbert brukar älska att vara ute och röra på sig. Men under hösten har hon upptäckt en förändring i sitt beteende och mående.

– Den här tröttheten spelar i en helt annan liga, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.

Annons

Caroline Kejbert bor tillsammans med sambon Joacim Rickling och dottern Wilda  på Tuna gård. När Hänt träffade Caroline på Diabetesgalan tidigare i november berättade hon om vardagen tillsammans med familjen.

– Just nu är jag hemma och är mammaledig. Det är mysigt. Jag älskar att vara hemma med min dotter, det är ett helt nytt liv liksom. Vi grejar lite hemma i vårt hus, som vi gjorde även under vår serie-inspelning av Bondeparet också. Men det är lite smådetaljer kvar, sa hon vid tillfället.

View this post on Instagram

Nu hoppas vi att väderprognosen stämmer för det här grå vädret suger verkligen musten ur en. ☁️ Lite sol imorgon och snö till helgen hade ju suttit bra fint! ✊🏼Nu håller vi tummarna!

A post shared by Caroline Kejbert (@carolinekejbert) on

Familjen har varit ganska förkylda, vilket Caroline har berättat om i sina sociala medier. Efter att ha varit ständigt sängliggande en tid kom hon med ett glädjande besked.

”Energin börjar trots grått väder att äntligen komma tillbaka för både mig och Wilda efter den här dunderförkylningen. Nu hoppas vi att vi vaknar upp efter helgen helt friska och återställda”, skrev Caroline i ett inlägg på Instagram.

I ett inlägg på sin blogg berättar hon att hon har blivit rejält påverkad av väderomställningen. Hon känner sig inte utvilad.

”Då känner jag att jag utan problem hade kunnat sova i flera timmar till. Det brukar ju kunna bli såhär på höstarna tycker jag, att man blir trött av mörkret men den här tröttheten spelar i en helt annan liga”, skriver hon.

Carolina är väldigt aktiv och rör på sig en del, känner numera att hon bara vill vara hemma och vila.

”Säkert ganska svag i kroppen dock efter både förkylning i nästan tre veckor och magsjuka på det… Nu hoppas jag i alla fall att vi kan få hålla oss friska!”.

Annons
Dela på Facebook