Skoj

Café i Rättvik söker personal – här är jobbannonsen som hela Sverige skrattar åt just nu

av nuntium
15 mars, 2018
Annons

Det blir allt mer klurigt att både söka jobb som anställd och att anställa folk som arbetsgivare. Om du någon gång har sökt jobb så vet du hur tråkiga och formella jobbannonser kan vara.

Innan du ens läst igenom jobbannonsen och fått dig en bild om vad arbetet handlar om är risken stor att du har hunnit tröttna.

Annons

Arbetsförmedlingen ställer krav på antalet ansökningar för att bli berättigad ersättning medan de egentligen borde fokusera på kvalitén på ansökningarna som sänds iväg.

Det är bättre för både arbetstagare och arbetsgivare ifall de som ansöker lägger ned mycket tid på en ansökan och gör den personlig till varje företag. Men för att hinna upp i de antalet ansökningar som man behöver få iväg för att bli berättigad ersättning kan det bli orimligt.

Som arbetssökande och arbetsgivare känner du säkerligen igen dig i detta scenario. Det är krävande från bägge hållen eftersom den som ansöker kanske inte hinner skriva och den som sedan ska läsa ansökan får läsa en generell ansökan som inte är specifik för just det jobbet som de utannonserat.

Södergårdens Café i Rättvik söker personal

Det var i ”Rättviksnytt” som Södergårdens Café sökte efter personal. Hon som söker personal heter Louise Ahlin och har lagt upp en väldigt ärlig annons där hon letar efter sommarpersonal.

Rättvik är en semesterort på sommaren och under veckorna 29, 30 och 31 är det väldigt mycket som händer i Rättvik vilket innebär att många söker sig dit för diverse nöjen och semester.

Denna jobbannons är nog det roligaste vi har läst och det kommer förmodligen du också tycka. Den är verkligen ärlig, rak på sak och man får en uppfattning om vad som krävs för att passa in i deras glada gäng.

Se annonsen här nedan

SÖKER SOMMARPERSONAL MERITERANDE

Då är du välkommen med din ansökan till vårt glada gäng på mail: louise.ahlen@telia.com eller lämna ditt CV på Södergårdens Café i Rättvik senast 2018-03-26”

Det här är förmodligen den roligaste jobbannonsen som vi sett på länge. Passar du för jobbet så skicka in din ansökan innan det är försent. Om inte, så tagga en vän du tror skulle vilja jobba där.

Tycker du också annonsen var rolig? Dela den gärna vidare med dina vänner.

Dela på Facebook

Annons