Kärlek

9 saker om ditt förhållande som du absolut INTE ska dela på Facebook

Annons
av nuntium
15 december, 2017
Annons

Sociala medier är redan en så stor del av våra liv att vi knappt kan tänka oss en morgon utan att kolla Facebook. Förutom att läsa viktiga nyheter och få information gör det så att vi kan hålla oss uppdaterade om varandras liv. En del är väldigt öppna med sitt förhållande på Facebook. Frågan är: Hur mycket ska man dela om sitt förhållande?

Vårt råd är att inte dela för mycket. Låt ditt privatliv förbli privat så kanske du har större chans att bygga ett förhållande som varar länge. Dessa 9 saker bör du inte dela på Facebook:

Annons

#1

Personlig information om din partner utan hans tillåtelse. När du delar med dig till dina vänner (och deras vänner) om personliga saker minskar det er närhetskänsla. Det kan också bli pinsamt för din pojkvän om han träffar dina vänner.

#2

Kritisera inte din partner på nätet. Även om ni kanske är mitt uppe i ett bråk och du behöver råd från dina vänner, diskutera det inte på Facebook!

#3

Ultraljudsbilder! Visst är det gulligt att se kompisarnas ultraljudsbilder när de avslöjar att de väntar barn. Men en liten varning kan vara på sin plats. Vänta så länge som möjligt innan du gör det, helst till andra trimestern då risken för missfall minskar.

#4

Skriv inte privata kärleksmeddelanden öppet på nätet så att alla kan läsa dem. Folk är inte intresserade av att läsa ert gulliga prat fram och tillbaka, det är bara irriterande.

#5

Dyra presenter. Givetvis är du överlycklig när din partner ger dig en vacker ring, en dyr märkeströja eller kanske en sprillans ny iPad. Men tänk på att det sticker i ögonen på de vänner som knappt har pengar så det räcker till mat och hyra.

#6

Sluta berätta om alla era gemensamma planer. Okej, ni kanske funderar på att flytta till större lägenhet eller så kollar ni på resa till Mauritius. Men även om du vill att andra ska veta detta så kan det uppfattas som skryt. Och om planerna inte blir av så är det nog din partner som kommer känna sig mest obekväm av alla.

#7

Låt bli att lägga ut skämt om din partner. Skriv inte saker som får honom att framstå som löjlig eller barnslig. Du kanske tycker det är roligt, men det är ett tecken på att du saknar respekt för honom och han tar förmodligen riktigt illa vid sig.

#8

Puss-selfies! Det kanske känns superviktigt att visa upp att du inte längre är singel och ensam. Men bara för att du är lycklig och älskar att pussas och kyssas måste det inte visas upp för alla hela tiden.

#9

Har du något viktigt att säga om ditt förhållande, något som egentligen bara handlar om er. Säg det direkt till honom istället för till hela världen. Det är faktiskt mer romantiskt om det är något som bara ni delar.

Vad tänker du? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan. Glöm inte bort att gilla vår sida för fler läsvärda artiklar.

Annons
Dela på Facebook