WTF

Släpp allt! På lördag kommer jorden att gå under – så här kommer det att gå till

Annons
av nuntium
19 september, 2017
Annons

På lördag kommer jorden att gå under. ”Fan! Jag som precis hade börjat vänja mig vid septemberkylan”, tänker säkert du. Men tyvärr, du får istället försöka ställa om dig till tanken av ett brinnande jordklot, för den 23 september börjar nämligen jordens undergång! Åtminstone om man ska tro nya konspirationsteorier från uppenbarelseboken i Nya Testamentet (väldans, vad bibeln ofta ska ställa till det).

I uppenbarelseboken i Nya Testamentet beskriver nämligen lärjungen Johannes vad som är starten på undergången. Man kan förkorta den milslånga hypotesen med att det i himlen uppstår en form av en kvinna klädd med solen, med månen under sina fötter och en krona av tolv stjärnor på sitt huvud. Hon ropade i smärta att hon skulle föda.

Annons

Förvirrad?

Det här kan låta hur förvirrande och märkligt som helst, men ska vi tro på de nya konspirationsteorierna så ska vi bannemig också göra det ordentligt! Den 23 september i år (alltså nu på lördag) kommer stjärntecknen Jungfrun (som då representerar kvinnan), Lejonet (represterar kronan), solen och månen synas i en konstellation som kommer att se ut som lärjungen Johannes profetia.

Oroa dig inte – du har tid på dig

Undergången är alltså här, och vi hinner knappt ställa oss in på det! Men du behöver inte oroa dig allt för mycket, för vår världs undergång kommer nämligen att ske under sju års tid. De godtrogna kristna kommer också först att transporteras till himlen. Men vi andra (och säkerligen du) blir nedskickade till helvetet, Satan och hans gäng.

Gissningsvis kommer Satan att sätta eld på hela vår planet som vi känner till den idag, och säkerligen blir det ett rent helvete. Men som sagt, du har sju år på dig att ta in, bearbeta och vänja dig vid det.

Lycka till!

DELA artikeln med dina vänner, så de också blir medvetna om sin död och jordens kommande undergång!

Annons
Dela på Facebook