Kändisar

Bonnies avslöjande ord till Fia – efter finalsveket i Robinson

Annons
av nuntium
27 maj, 2019
Annons

Bonnie, Fia, Linn och Jannika har haft en pakt sedan start. I det sista örådet inför finalen bröt Fia pakten och sviker Bonnie. Fia röstar sedan ut Bonnie.

Nu avslöjar Bonnie vad hon viskade i Fias öra efter sveket.

Annons

I torsdagens avsnitt blev det tydligt att förhållandet mellan Bonnie och hennes två paktkompisar Fia och Linn har djupnat. Innan vattentävlingen stod Bonnie och skrek på Linn och Fia och de två kvarvarande killarna, Klas och Emilio, på stranden.

Det gick så lång att Klas rykte in och avbröt bråket mellan kvinnorna genom att fråga:

– Kan vi tävla nu?

Bröt pakten

I gårdagens avsnitt var det dags för de sista örådet där de fyra deltagarna skulle bli tre. Klas hade immunitet. I rutan fick man se att Emilio la sin röst på Bonnie och hon la sin röst på honom. Man fick även se att Klas la sin röst på Bonnie. Då kände man att det skulle bli oavgjort, då det var upplagt att Fia skulle rösta på Emilio.

När programledaren Anders Öfvergård öppnar den sista rösten kom chocken. Fia bröt sin pakt med Bonnie, svek henne och röstade ut henne.

Trots Bonnies besvikelse ler hon och ger Fia en sorgsen kram och visar något till henne, innan hon går fram till Anders för att släcka sin fackla.

”No Worries”

När Bonnie får frågan hur det känns svarar hon:

– Det känns faktiskt bra. Jag trodde att jag skulle bli mer ledsen och så där, men det är okej. Bara så ni vet. No worries, säger hon och fortsätter:

– Jag vet också om att den här resan har varit viktig för mig. Jag har lärt mig en massa om mig själv, och jag har lärt mig jättemycket av er, genom att lära känna er. Så tack så mycket för det, för att jag fick vara med på resan med er.

Tittare har undrat vad hon viskade

Tittare har undrar vad det egentligen var som Bonnie viskade i Fias öra efter sveket. För Hänt avslöjar Bonnie vad hon sa.

– Det enda jag sa var ”Kör!”. Det var bara kärlen hon fick av mig, säger Bonnie till Hänt.

Bonnie kände sig till viss del stolt över att ha blivit utröstad.

– Jag tappade mina positiva energier när jag blev rädd, eftersom jag hade tappat synen, och vad gäller det får jag väl skylla mig själv, men vad det handlade om framför allt, orsaken till att jag blev utröstad, var att de andra såg mig som det största hotet, alla tre, eftersom jag nästan slog Klas i den sista tävlingen. Och han hade ju immunitet så det är klart att de alla röstade på mig då. På grund av det ser jag det nästan som en komplimang att de röstade ut mig. Jag är stolt över att de såg mig som den svåraste motståndaren i finalen.

Till de faktum att Fia svek pakten säger Bonnie:

– Alltså. I det läget, när vi nästan var i final, då var det inte så konstigt om inga pakter höll längre. Det skulle man ju aldrig riktigt kunna förvänta sig heller känner jag, men visst var det svek… Hela programmet är ju ett sorts spel och det handlar om att själv överleva för att kunna vinna, så det är no hard feelings så här i efterhand. Både Klas och Fia har till exempel varit hemma hos mig, Vi är goda vänner idag, säger hon till Hänt.

Annons
Dela på Facebook