Kändisar

Bianca Ingrossos nakna erkännande inför alla: ”Man vaknade upp med en bröstvårta här eller där”

av nuntium
30 november, 2018
Annons

I säsongsavslutningen av ”Wahlgrens värld” håller Bianca, Benjamin och Oliver Ingrosso tal som får många utav gästerna att sätta i halsen på mormor Christina Schollins 80-års fest.

– Det var ju inget fel med det. Det var ju bara att man vaknade upp med en bröstvårta här eller där typ, säger Bianca i programmet.

Annons

I avsnittet är det dags att följa med på Christina Schollins efterlängtade 80-års fest. Festen har planerats i flera månader med 140 inbjudna gäster. Festen går under temat ”Lyx, lyx, lyx” som Christina Schollin själv alltid brukar säga.

– Det var en väldigt lyckad fest, mamma var väldigt nöjd och glad säger Pernilla Wahlgren till Expressen.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Bianca Ingrosso (@biancaingrosso)

Det var en fin och känslosam tillställning fylld av sånger och hyllningstal. Bianca, Benjamin och Oliver höll spontant ett tal. Bianca börjar med att tacka sina morföräldrar för att de alltid har ställt upp för dem.

– Sen stod vi där och skulle komma ihåg vad vi minns av mormor och morfar, säger Bianca i avsnittet.

När de tre barnbarnen berättar om de nakna minnena med morföräldrarna chockerar de flera i publiken.

– Vi har fått ligga sovandes bredvid er när ni legat nakna, säger Bianca i hennes tal.

Hon kommenterar även att de vid flera tillfällen har varit så att morföräldrarna har varit nakna när barnbarnen har sovit i deras säng.

– Det var ju inget fel med det. Det var ju bara att man vaknade upp med en bröstvårta här eller där typ, säger Bianca Ingrosso.

Benjamin och Oliver instämmer med sin syster.

– Tills jag blev typ nio och förstod att nu kanske jag ska sova i en egen säng. Nu är dem fortfarande nakna och det är jag också, tillägger Benjamin i talet.

– Mormor har gått runt naken här som ett liksom vitt spöke hela vårat liv, säger Bianca.

Vi har ju lite så här knäpp humor.

Barnbarnen avslutar talet med att berätta hur mycket de älskar Christina Schollin och Hans Wahlgren.

Pernilla Wahlgren förklarar att hon inte alls blev speciellt chockad då barnen berättade om nakenheten framför de 140 gästerna.

– Mina barn är ju så, dom är bra på att skämta till allting och överdriver kanske lite lätt. Mina föräldrar är ju sådär 70-tal, då var de väl lite mer så här fria. De har aldrig varit pryda av sig direkt. Men jag tror kanske inte att de alltid legat sådär nakna med barnen, det är nog deras sätt att driva. Vi har ju lite så här knäpp humor i våran familj, säger Pernilla Wahlgren.

Wahlgrens värld sänds på torsdag kl 20.00 på Kanal 5 och Dplay.

Dela på Facebook

Annons