Kändisar

Bianca Ingrossos hårda diss mot Marcelo Peñas – ”Osnyggt”

av nuntium
10 juli, 2019
Annons

Bianca Ingrosso dissar Marcelo Peñas sätt att behandla kvinnor, då han har en tendens att ge sina kärleksrelationer ett rätt dramatiskt avslut. Nu ger Marcelo svar på tal till Bianca.

Annons

Ni känner säkert igen Marcelo Peña, 28, från TV3:s dokusåpa Paradise Hotel som han medverkade i 2018. Men hans tv-debut skedde redan 2012 då han var med i Big Brother. Annica Englund, 28 medverkade även hon och efter programmet blev de ett par och var tillsammans i fem år. Han hittade åter igen kärleken i TV, då han fick starka känslor för Nina Glimsell Udovicic, 25, under inspelningarna av Paradise Hotel förra året.

Efter Nina och Marcelos uppbrott i mars, har Nina varit öppen med att det inte var något lyckligt eller enkelt avslut.

– Det var fruktansvärt i slutet av vår relation, sa hon i podcasten I sanningens namn tidigare i år.

Båda ex-flickvännerna anser att de båda blivit dåligt behandlade av Marcelo i deras relationer. Efter uppbrottet mellan Nina och Marcelo, har nu Annica och Nina blivit vänner.

Bianca Ingrossos dissar Marcelo Peña

I podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B, dissar Bianca, Marcelo hårt, just pågrund av enligt henne, hans dåliga kvinnosyn. I podden svarar Bianca på frågan:
”Om ni fick avskeda en influencer, vem hade det varit?”
– Marcelo. Nej men asså vad gör du som influencer och vad gör du i tv. Jag klarar inte av honom och jag skiter i om han vill säga att det var klippt i Paradise hotel. Nej nej nej, jag vet.
Enligt Bianca Ingrosso har Marcelo betett sig illa, inte bara i tv utan även i sina tidigare kärleksrelationer.
– Han har sån skev kvinnosyn och han är så osäker och han är fucking manipulativ. Och förlåt jag vet att man inte ska gå på personangrepp men du är inte så jävla snygg.

Marcelo Peñas ger svar på tal efter de hårda orden

Marcelo Peña väljer att ge svar på tal till Bianca på sin Instagram story.

”Haha häxjakten fortsätter! Kul när folk gaddar ihop sig och snackar skit om någon de inte känner så speciellt bra, all PR är bra PR men att snacka skit om folk som man umgåtts med och smörat för när man varit på festivaler och så vidare är rätt osnyggt”, skriver Marcelo och fortsätter sedan:

”Skulle kunna droppa en hel del här och nu men det gör inte mig till en större människa. Men absolut ni får gärna låna mitt namn flera gånger om ni behöver en slagpåse för det biter inte på mig”.
Marcelo Peña menar att det inte finns någon som helst sanning i Biancas påståenden om att han skulle vara osäker. Snarare tvärt om, han har aldrig varit mer trygg i sig själv än nu.
”Men det är så det är, när man lyckas så ska skit snackas, kolla bara Zlatan”.

Dela på Facebook

Annons