Kärlek

7 saker du aldrig ska äta innan du har sex – det förstör allting

Annons
av nuntium
11 oktober, 2019
Annons

Att ha lite myspys tillsammans med sin partner är ofta något som alla ser fram emot. Det är verkligen en fantastisk upplevelse att visa kärlek när man tycker mycket om varandra. Och under själva akten vill man ju prestera så bra som det bara går. Men det du förmodligen inte visste är att om du äter en del specifika saker innan det ska mysas, så kan din prestation blir betydligt sämre.

När man väl har det mysigt så vill man ju inte att något ska göra att det blir mindre skönt bara för att man ätit något dåligt innan. Därför kan du förebygga detta genom att lära dig vad man aldrig ska äta innan man myser med sin partner. Många har inte en aning om detta och det kan vara förklaringen till att en del ibland tycker att dom inte presterar särskilt bra.

Annons

När man ser vad man absolut inte ska äta får man en chock. Vem hade kunnat gissa att dessa saker skulle vara dåliga..

Det finns en del saker du absolut ALDRIG ska äta innan du har sex. Om du äter dom kan det förstöra en stor del av allt det roliga.

Om du planerar att ha samlag bör du verkligen försöka undvika dessa livsmedel. Dom tillför nämligen inget bra till din förmåga att göra en bra prestation. Men genom att känna till detta kan du försöka undvika det samma dag, då behöver du inte oroa dig för att det ska förstöra för dig. Man tror att dessa livsmedel ibland kan vara orsaken till en dålig upplevelse i sänghalmen, eftersom dom inte alls är bra att äta innan.

Se vad det är du inte ska äta i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet här nedan:

Annons
Dela på Facebook