Kändisar

Bianca Ingrosso ryter ifrån mot sina följare efter senaste bilden: ”Nu räcker det!”

Annons
av nuntium
19 juli, 2019
Annons

Under Bianca Ingrossos nuvarande semester i Palma så publicerade tv-stjärnan en bild på sig själv i sociala medier. Men efter följares starka reaktioner väljer hon att ge svar på tal.

Det är semestertider för Bianca Ingrosso, 24. Hon befinner sig i soliga Palma tillsammans med några nära vänner. Gänget har bland annat hunnit med att besöka Biancas pappa Emilios restaurang La Perla Ingrosso.

Annons

Man har kunnat följa Bianca under hennes semester genom bilder på hennes Instagram Story. En av bilderna har dock blivit kontroversiell hos hennes följare, där många menar att Bianca retuscherar sina bilder.

Misstankarna bland följarna började får någon månad sen, när en bild på Bianca började få folk att undra varför en stång i bakgrunden var sned.

Bianca Ingrosso

Källa: Instagram/Bianca Ingrosso

Anklagad för att använda photoshop

”När man är amatör på att photoshopa bilder… Man ser vid armen. Lägg ner med sånt istället!! Du har redan fin kropp”, skrev en användare.

”Ajdå pinsam Photoshop fail. Den sved Bianca”, kommenterade en annan

Detta gick inte hem hos Bianca som blev väldigt upprörd och valde att slå tillbaka mot några av sina följare.

Bianca Ingrosso

Källa: Instagram/Bianca Ingrosso

Svarar på kritiken

Efter att på nytt blivit anklagad för att redigera sin bilder så att hon ser smalare ut, så går Bianca i en ny attack mot tvivlarna.

”Nu räcker det!!! Jag säger det för sista jävla gången nu!!! Jag retuscherar INTE mina bilder!!!!!! Så inga mer kommentarer om det för det stämmer aldrig på någon bild!”, skrev Bianca i ett meddelande till sina följare.

Huruvida detta tar död på tvivlet hos följarna återstår att se. Bianca verkar i alla fall ha tröttnat rejält på att få frågan om bildredigering.

Bianca Ingrosso

Källa: Stella Pictures

Annons
Dela på Facebook