Knep

Släng snöspaden – med den här mannens knep slipper du skotta snö hädan efter

av nuntium
6 mars, 2018
Annons

Det här är nästan som trolleri. Den här trollkarlen har äntligen kommit med ett trolleritrick som vi kan använda oss av i verkliga livet – vilket vi är väldigt tacksamma för. Efter du har sett detta så kommer du aldrig mer behöva använda snöspaden för att skotta snö.

Joshua Jordan som trollkarlen heter har kommit med ett strålande sätt att ta bort snön med från en uppfart eller gård. Det bästa av allt är att det behövs ingen snöspade, som man kanske inte alla gånger har tillgång till.

Annons

Det du behöver är en stark rygg eftersom du kommer vara tvungen att böja dig en hel del framöver, i alla fall om du ska använda dig av trollkarlens knep.

Detta knep kommer du säkerligen hinna prova innan snön smälter bort.

”I stället för att skotta snö, behöva ta i för kung och fosterland och lyfta massa snö på en spade så behöver du bara göra en snöboll”, förklarar han.

Visst låter det bra! Börja med att gör en snöboll, som du sedan adderar lite mer snö till. Till slut har du fått en snörulle som du kan rulla.

”Titta på den jag just gjorde”, förklarar han och fortsätter: ”Det var inte ens jobbigt”.

Sedan när han har gjort det så fortsätter han att rulla snön till en stor snöboll. Efter sig så är det en stig som löper över hela gräsmattan. Hans idé är inte så tokig men om den är användbar för dig och mig låter vi vara osagt.

Enligt Joshua så spar detta en hel del tid och är roligare än att skotta snö på traditionellt sätt. Det som är negativt är att detta inte fungerar så bra om det inte är töväder ute..

Se Joshua Jordan använda sitt egna snöknep i klippet här nedan. Över 7 miljoner har redan sett det. Kommer du ta vid och göra som han?

Se klippet här:

Glöm inte att dela detta briljanta tips med din granne, så kan ni bygga snögubbar tillsammans hädanefter.

Dela på Facebook

Annons