Apan ”kidnappar” valpen på gatan – det apan gör med valpen lämnar alla i chock

Publicerades den 7 februari, 2018
Annons

När en apa möter en övergiven hundvalp så vet man inte som människa vad som kommer hända. Men det som hände när den här apan sprang på hundvalpen och inser att den inte har någon beskyddare så kickar apans instinkter igång som lämnar alla i chock.

Hundvalpen blev lämnad ensam på gatorna i Indien och hade ingen som kunde ta hand om honom. Att vara ensam hundvalp i en stressig stadsmiljö är en farlig plats för en liten hundvalp.

Ingen av människorna som befann sig i närheten insåg att valpen var i nöd, men det var då denna apa kom till undsättning.

När den vilda apan fick syn på den lilla hundvalpen så insåg apan snart att valpen var i nöd. Utan att blinka så slog apans insikter igång direkt och han sprang fram till valpen, för att plocka upp honom och sedan springa iväg med han i sin hand.

Människorna runtikring trodde inte att apan hade goda avsikter, men när de såg vad apan gjorde med den lilla valpen så blev de chockerade.

Apans avsikt var inte alls att skada den lilla hundalpen utan det var att hjälpa honom. Apan höll om valpen som om det var hans egna lilla bebis.

När människorna på gatan gav mat till apan så gjorde apan precis som vilken förälder som helst skulle gjort: Han sträckte över maten till den lilla valpen.

När man ser det här kan man knappt tro sina ögon. Det här är verkligen ett bevis på att djur verkligen har en förmåga att visa vänlighet och empati, något som fler människor kanske borde ta efter av.

Men historien tar inte slut här. Den fantastiska apan tvättade valpen så den blev ren från kvalster och loppor. Tack vare sin beskyddare så har hunden det mycket bättre än han skulle haft det utan honom.

Apor och människor är rätt så lika på flera sätt. Bland annat så har vi en väldigt stark kärlek för familjen, så det är kanske inte så förvånande egentligen att denna lilla apa blev som en pappa för den övergivna valpen.

Dessa två individer hade förmodligen i vanliga fall undvikit varandra men nu har de skapat ett kärleksfullt band sinsemellan.

När hunden blir äldre så tror flera att de kommer växa ifrån varandra, men jag tror att dessa två alltid kommer vara vänner!

I klippet här under får vi se en liknande historia. Tyvärr har vi inte så mycket information om bakgrunden, men se den här nedan i alla fall.

Se klippet här under:


Andra läste även:


Kalle Moraeus besked om relationen med Gunilla Persson – ”Oerhört rädd”

En kvinna tar med sin 16-åriga dotter till doktorn...

Känslokrisen inför slutvalet i ”Bonde söker fru” – ”Ett rent helvete”

Efter 5 års försök blir mamman äntligen gravid: Börjar gråta när läkarna visar udda detaljen på skärmen

Mathias varnar för prylen från Gekås: ”Exploderade”

Sätt ihop dina händer: Matchar dessa 2 linjer kan det avslöja något om din personlighet!

Dejtar du en douchebag? Stämmer dessa 7 punkter in borde du dumpa honom nu!

5-åring leker med familjen när hon försvinner spårlöst – då ser 15-åring en misstänkt bil och agerar direkt

Så gör du för att komma ut ur en fallande hiss överlevande

Arne säljer sin bil på Blocket – när jag läser texten kan jag inte sluta skratta

81-åringen bliver in i butiken för att prova gitarren – sekunder senare är butiksägaren mållös

Julen är räddad – aldrig ens tänkt tanken på att man kunde göra detta med skumtomtar!

Kalle Moraeus blir helt paff när den dolda kvinnan gör detta – men se nu när hon vänder sig om

Kvinna våldgästar bröllop och gör det otänkbara - men allt fångas på övervakningskamerorna