Intressant

Nikki Aminis avslöjar ändringen i Idol 2019

Annons
av nuntium
13 maj, 2019
Annons

Idol 2019 har börjat och auditionturnén är avslutat.

Jurymedlemmen Nikki Amini berättar för första gången om hur den nya säsongen kommer att bli och om ändringen som gjorts för nya säsongen.

Annons

Idol har varit ett av TV4:s mest populära program sedan starten 2004. Idol-juryn har tagit ut hundratals talangfulla personer. Flera av dem har lyckats väldigt bra som artister, bland annat Amanda Jenssen, Danny Saucedo och Darin.

Juryn har bytts ut några gånger under årens gång och sedan 2017 har juryn bestått av Alexander Kronlund, Nikki Amini, Anders Bagge och Kishti Tomita. Samma jury kommer tillbaka i år, vilket TV4 redan avslöjade i januari.

Källa: TV4

– Härligt att vår superjury fortsätter även i år. Det borgar för att  vi kommer att hitta nya fantastiska tävlanden som kommer att bli nya Idoler, sa Malin Knave, exekutiv producent för Idol, då till TV4.

2019 års säsong blir programmets femtonde och planeringen inför höstens sändning är i full gång.

I Nyhetsmorgon berättar Nikki Amini om hur årets Idol-säsong kommer att bli samt att hon avslöjar en ändring av programmet som gjort att det är svårare att komma med i programmet.

Kommer bli svårt

– Vi har haft kul. Det har varit en väldigt bra turné. Vi har faktiskt varit lite extra tuffa, om man vill kalla det så, med guldbiljetterna. De är väldigt välförtjänta i år, vi har delat ut 30 färre än tidigare säsonger. Vi har satt ribban högre helt enkelt, säger Nikki Amini i Nyhetsmorgon.

Nikki berättar också att det kommer bli svår att sålla bland de som lyckats få en guldbiljett i år.

– Det är väldigt många som är väldigt bra, säger Nikki i programmet.

Annons
Dela på Facebook