Fräckisar

89-åriga tanten saknade karlar på boendet – den fräcka lösningen hyllas nu världen över

av nuntium
31 oktober, 2018
Annons

Att det kan vara långtråkigt och dystert att bo på ett äldreboende är det många som känner.

De får slappna av och spela bingo på fredagar men det finns ingen riktig spänning. Dessa damer på äldreboendet Milton Lodge i England valde att de ville hetta upp stämningen lite.

Annons

Den 89-årige Joan Corp var trött på att det bara fanns kvinnor på boendet, så personalen löste det på ett väldigt kul sätt, men dock på rätt ovanligt vis, skriver Daily Mail.

De äldre damerna fick en väldigt speciell middag när de blev serverade en trerätters middag av män iklädda nästan ingenting alls.

– Varje gång man frågar Joan om hon vill ha något svarar hon bara män, män, män, säger Claire Martin, som arbetar på boendet, till Daily Mail.

Claire Martin är verksamhetschef på äldreboendet, och hon visste att kvinnorna skulle få det att hända på ett eller annat sätt.

Hon säger att: ”När du frågar Joan vad hon vill den dagen säger hon alltid en man. Så vi blev inte förvånade när hon ville att det var hennes önskan. Vi hade ett möte här och alla var väldigt angelägna om att stödja den. Vi tittade online och hittade ett företag som heter Hunks in Trunks. När de kom upp var vi tvungna att låta den veta vad vi ville att de skulle göra. De fick en tre-rätters middag. Damernas döttrar och barnbarn kom. Vi bad dem att göra lite harmlös flört, det spelar ingen roll hur gammal du är, så varför inte?”

Se klippet ovan.

Dela på Facebook

Annons