Kärlek

7 saker som han gör när han inte älskar dig längre

Annons
av nuntium
3 april, 2018
Annons

Visste du att det är många som stannar i ett förhållande trots att de inte älskar sin partner? Alla vill ju ha ett sånt där perfekt och romantiskt förhållande. Vi söker alla efter äkta kärlek. Tyvärr är det ofta mer komplicerat än man först tror. Verkligheten visar sig ofta vara helt annorlunda än våra drömmar och förväntningar.

Även om man inte är nöjd i sitt förhållande är det inte alltid så lätt att göra något åt det. Trots att man inser att man inte älskar sin partner längre kan det vara väldigt jobbigt att göra slut. Därför är det många som ljuger och stannar i förhållandet i alla fall.

Annons

Låter inte särskilt roligt för den andra personen, eller hur? Man vill ju att den man älskar ska förtjäna den kärlek man ger. Här kommer några tips som kan hjälpa dig att se ifall din partner inte älskar dig längre:

#1. Brist på kommunikation

Det är ju så viktigt att kommunicera i ett förhållande. Älskar man varandra hittar man ständigt nya saker att diskutera för att lära känna varandra mer. Om den andra undviker samtal kan det betyda att kärleken inte finns där längre.

#2. Han försöker inte glädja dig

Om man älskar sin kvinna kommer han göra sitt bästa för att göra henne glad. Hennes lycka och glädje borde vara mer viktigt för honom än sin egen. Så om han upphör att försöka glädja dig så kanske han inte har de rätta känslorna.

#3. Han vill inte vara med dig

Om han hellre går på fest med polarna än att vara med dig så ringer varningsklockorna. Kanske han hellre sitter hemma ensam än att träffa dig? Aj, aj, aj…

#4. Han blir lätt irriterad

När man älskar någon har man överseende med det mesta och accepterar de mest konstiga saker. Men har han börjat bli irriterad på småsaker som du gör och visar det tydligt så är det något lurt. De rätta känslorna verkar ha försvunnit.

#5. Han slutar med beröring

Förr brukade han alltid vilja röra vid dig: en klapp på kinden, en hand på ditt ben i tv-soffan, en puss då och då när ni gick på stan. När man är kär vill man ju ha närhet. Men om man inte älskar någon längre känns det ju obekvämt med beröring.

#6. Han visar inte att han älskar dig

När man älskar någon kan man visa det på många sätt. Man säger det direkt till sin äslkling, man säger det till andra, man visar att man är stolt över sin partner. Var uppmärksam på ifall det här förändras.

#7. Han bryr sig inte

En man som inte längre är kär slutar att bry sig om henne. Han lägger inte tid på att göra saker för henne eller få henne att känna sig speciell. Han verkar helt enkelt inte bry sig om ifall hon mår bra ens.

Hoppas att du slipper uppleva något av detta med din partner. Men om du skulle göra det så kanske det är lika bra att du får reda på sanningen. För du är sannerligen värd någon som älskar dig!

Annons
Dela på Facebook