Kärlek

7 knep som får er relation att hålla

av nuntium
24 juli, 2017
Annons

Har du hittat din älskling och vill att er relation ska hålla livet ut så krävs det arbete med er relation. Att få er relation att vara för resten av livet är allt annat än en dans på rosor.

Det finns inte någon regelbok för hur det ska se ut men det finns människor med enorm erfarenhet som har varit ihop i stort sett hela sina liv. Vi har sammanställt en lista på 7 faktorer som visat sig vara en del av det hela för att lyckas fortsätta förhållandet lyckligt.

Annons

1. Prova nya saker

Att kliva utanför sin komfortzon är viktigt för relationens utveckling och kan sammansvetsa er som par. Det är även viktigt för den personliga utvecklingen att göra nya saker för att växa som människa. Planera in en dag i veckan där ni tillsammans provar nya saker vilket även leder till att ni får tid tillsammans.

2. Dela upp hushållssysslorna

Att dela ansvaret för hemmet är viktigt. Att par går isär kan många gånger bero på att man inte tar lika stort ansvar i hemmet. Det har däremot visat sig att par som lyckas dela upp ansvaret i hemmet och fått ett fungerande system för det förblir lyckliga.

3. Glöm inte bort dina egna vänner och intressen

Det är viktigt att behålla sina vänner och intressen. Ta tid för att umgås med dina vänner och åk iväg på dina intressen. Det här är viktigare än vad man tror.

4. Fira när din partner kommer med goda nyheter

Om ni som par gläds åt varandras framgångar och firar när någon av er kommer med goda nyheter så kommer bandet mellan er bli starkare. Det behöver inte vara stora framgångar för man ska fira. Fira det allra minsta också!

5. Sex är en viktig del

Att upprätthålla intimiteten mellan varandra är viktigt. Se därför till att ligga regelbundet. Det kan vara svårt att hinna med allt ju fler grejer som tvingas in i livet men man får inte glömma bort den intima biten. Glöm inte bort att prioritera det.

6. Var positiv

Varför vara negativ när man kan vara positiv? Att ha en positiv syn på livet smittar av sig på människorna runt om kring dig. Allra helst på din partner eftersom ni träffas så mycket. Prova försök vara positiv i alla lägen, livet kommer bli så mycket roligare då.

7. Kommunikation – prata mer och bättre

Ni har garanterat hört det förut men det tåls att höra igen. Kommunikationen mellan dig och din älskling är oerhört viktigt för att det ska fungera. Det kanske är grunden i en lycklig relation. Om det är någonting som tynger dig så berätta det för din partner. Det är onödigt att gå runt och irritera sig på saker som kanske inte är värsta grejen egentligen.

Glöm inte bort att gilla Nuntium på Facebook för fler läsvärda artiklar.

Dela på Facebook

Annons