Knep

Ät 4 mandlar om dagen då kommer något fantastiskt hända med din kropp

av nuntium
8 mars, 2018
Annons

Det är inte ofta att någonting som är riktigt gott också är hälsosamt, men mandel är en sådan sällsynthet. De innehåller nämligen bra saker för dig och din kropp. Genom att äta 4 mandlar om dagen kommer något fantastiskt att hända med din kropp.

Mandlar innehåller mycket vitaminer och andra ämnen som vi behöver för att hålla oss friska och vackra.

Annons

Efter att du har läst den här artikeln så kommer du troligen köpa hem en påse mandlar och börja äta ett par stycken varje dag. Du får gärna dela artikeln vidare med dina vänner om du gillade den.

Mandlar är effektiva för att minska ”dåligt” kolesterol

Visste du att mandlar är bland de 5 mest effektiva produkterna för att minska ”dåligt” kolesterol? Om du redan har högt kolesterol så öka antalet mandlar till 20-30 stycken om dagen. Symptomen för dåligt kolesterol är vita fläckar på nedre ögonlocken, värkande ben och tidigt grått hår.

Frist hår

Mandlar innehåller nästan alla vitaminer och mineraler som behövs för att förbättra hårets tillväxt och göra det starkare. Magnesium och zink stimulerar hårtillväxt, E-vitmin gör det starkare och vitamin B ger glans och livslängd.

Förebygger hjärtsjukdomar

Antioxidanterna, enkelomättade fetter, magnesium och koppar i mandlar stöder kraftigt hjärtan och blodkärlen. För att förhindra ischemisk hjärtsjukdom och andra hjärtförhållanden, ät mandlar med skalet på.

Det här händer om du äter 4 mandlar per dag

Om du tycker om mandlar så tycker vi att du borde prova äta 4 mandlar om dagen. Ifall du gör det så kommer någonting fantastiskt att hända. Vad som exakt händer förklaras väldigt ingående i videoklippet här nedan.

Se videoklippet och glöm inte bort att dela det med dina vänner om du tycker det var intressant.

Se klippet här:

Glöm inte bort att gilla oss på Facebook om du inte redan gör det. Klicka på ”Gilla-knappen”.

Dela på Facebook

Annons