WTF

Pappan hör märkliga ljud från vinden – det han fångar på film satte skräck i hela familjen

av nuntium
20 september, 2017
Annons

Det gifta paret Jerome och Ashley Kennedy från Pittsburgh, USA, upptäckte att något inte stod riktigt till i deras hem. Efter att Jerome hade hört konstiga ljud från vinden bestämde han sig för att titta närmare på det – och vad han upptäckte skrämde bokstavligen talat slag på hela familjen!

Jerome misstänkte att något inte stod riktigt till när han började att höra ljud över sitt sovrum, från vinden. Han såg också ett märkligt ljus som skenade genom ett rör.

Annons

Installerade övervakningskamera

Han bestämde sig genast för att installera en övervakningskamera för att se vad som egentligen försiggick uppe på familjens vind. När han kollar igenom inspelningarna dagen efter ser paret något som både chockade och skrämde dem: en man som kryper runt och bär på en borrmaskin.

Det hela visade sig vara deras 69-åriga granne, som äger det övergivna huset vägg i vägg. Grannen hade gjort en flyttbar vägg mellan deras vindar för att komma åt familjens utrymme. Utöver detta upptäckte Jerome och Ashley också massa titthål, som grannen hade borrat i väggen och taket till parets sovrum.

– Under alla dessa år har vi inte haft någon aning om vad som försiggick i vårt egna hem, berättar Ashley till Inside Edition.

Blev aldrig dömd för något brott

Exakt vad deras granne hade i kikaren är okänt, men han åtalades för olaga förföljelse (stalking) och intrång, men dömdes dessvärre aldrig för något direkt brott.

Se videoklippet nedanför för hela historian. Visst är det skrämmande?

Glöm inte att DELA artikeln om du uppskattade läsningen!

Dela på Facebook

Annons