Nyheter

Tittarna blev rasande mot Jenny Alversjö – efter orden i Nyhetsmorgon

av nuntium
12 juli, 2018
Annons

Jenny Alversjö arbetar som programledare på TV4. Hon medverkar i Nyhetsmorgon som är en riktig publikmagnet.

Annons

Tillsammans med många olika kollegor har hon lett programmet, bland annat med nyförvärvet Sebastian von Sivers Haage, som är Peter Jihdes efterträdare.

Det var i onsdags som denna duo stod för underhållningen och nyhetsförmedlingen i Nyhetsmorgon. Men när det blev dags för väderleksrapporten blev tittarna galna.

Leif GW Persson var även gäst i morgonens program, där han talade om nazisterna i Almedalen. Skådespelaren Anna Blomberg var även med på besök och bjöd på några härliga skratt.

Men när det var dags för väderleksrapporten så blev tittarna ilskna på programledaren Jenny Alversjö. Men varför?

HEJ o GOMORRON! 🌼☺️🌼 Idag är Sebastian och Jenny programledare! ✨🌟✨ Det här händer idag: ☀️GW om nazisterna – agerar polisen rätt? ☀️Strage kommer hit och snackar bl.a. Florence and the Machine ☀️Sommargäst är fantastiskt roliga imitatören Anna Blomberg ☀️Zoologen kommer hit med clownfiskar och berättar om korallreven Titta på oss LIVE på tv4play.se 💫

Ett inlägg delat av TV4 Nyhetsmorgon (@nyhetsmorgon)

Anledningen var när Linda Eriksson, som jobbar för meteorolog förklarade att det inte skulle komma en hel del regn i veckan, som rapporterna tidigare pekat på.

– Det vi behöver nu är faktiskt regn, för det är så torrt just nu ute i skog och mark, sa Linda Eriksson i programmet enligt Hänt och fick då till svar:

– Det kan få en slot-tid där mellan tolv och ett, då kan man gå in och äta lunch, sa Jenny Alversjö.

Då förklarade Linda att det med stor sannolikhet inte kommer att komma något regn de kommande tio dagarna. Då blev Jenny nöjd.

– Åh, vad härligt. Vilket bra svar Linda! säger hon.

Några som däremot reagerat på detta är tittarna.

”Okunskap!! Hur kan.ni hylla detta väder?! Människan i sin egoism!! Kor måste slaktas, ev hästar. Finns inte tillräckligt med föda till djuren. Skärp er!!” skriver en tittare i kommentarerna på kanalens Instagramkonto.

”Vi behöver verkligen regn Jenny. Hästarna har inget hö. Och blir dåligt till vintern med det” skriver en annan.

Dela på Facebook

Annons