Pappan skulle filma åkturen i bergochdalbanan, men det han fångade på film var inte vad han förväntade sig!

Publicerades den 16 maj, 2018

Delbert Latham och hans 6-årige son Keith skulle ta en tur i en bergochdalbana i Texas. Pappan ville filma ögonblicket och få med hans sons reaktion som han sedan kunde visa för hans fru, men det han fångade på filmen var inte det han hade väntat sig från början.

Åkturen i bergochdalbanan skulle ha blivit ett roligt ögonblick för pappan och sonen men blev istället en skräcktur.

Händelsen inträffade på Wonderland nöjespark i Texas.

Nöjesparker som den här är i allmänhet väldigt säkra men olyckor händer då och då på olika sätt. Tragiskt nog vart den här 6-årige pojken utsatt för något som kunde sluta väldigt illa, och har troligen satt sina spår hos Keith inför kommande besök och åkturer i karuseller.

Klippet på Youtube har över 50 000 visningar och har delats för att människor ska få se hur det kan gå till, att det inte alltid är så säkert att åka karuseller trots säkerhetsanvisningarna.

Se klippet och var noga med att titta efter en extra gång att du sitter fastspänd ordentligt innan du åker bergochdalbana nästa gång.

Syftet med nöjesparker är att det ska vara en rolig och minnesvärd tid för besökarna och att man sedan återkommer. Men enligt min känsla tror jag inte att den här familjen kommer återkomma till Wonderlands nöjespark i Texas någon mer gång.

I klippet får man se hur skräckslagen Keith är samt höra hur han ropar:” Mitt säkerhetsbälte pappa!” och pappan tar snabbt tag i honom och drar upp honom.

Därefter tar Delbert upp detta med parkansvarige och får till svars att:” Åh, jag är ledsen för vad som hänt”, vilket gjorde Delbert ännu mer arg. Efter ett uttalande från ABS News stängde nöjesparken snabbt av bergochdalbanan och säkerställde alla säkerhetsbälten och såg till att dem var i korrekt fungerande.

Se klippet här:

Glöm inte heller bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Sluta håll fisarna inne – här är 7 oväntade hälsofördelarna med att fisa

7 anledningar till varför du och din partner borde ligga så fort ni vaknat

Pernilla handlade på ICA i Barkarby – det hon fann bland bindorna får nu hela nätet att skratta

Alla lärare blir arga ibland, men vad denna lärare gjorde var helt onödigt