Hemma

11 briljanta idéer för små badrum – nummer 7 är helt otrolig

Annons
av nuntium
18 oktober, 2017
Annons

Även det allra minsta badrummet går att omvandla till en mysig och funktionell del av ditt hem. Det som behövs för att lyckas är att välja rätt design och tänka på den praktiska användningen av det lediga utrymmet.

Jag personligen tycker det är jättekrångligt att tänka i dessa banor, allra helst när man kollar efter ett nytt hem. Det känns sällan som att det är någonting som passar som handen i handsken.

Annons

Men istället för att nöja sig med att det är okej så kan man ta sig an att göra sitt badrum extraordinärt. Det är kanske inte det enklaste att ta sig an och göra men lyckas man med det så kommer man vara evigt tacksam.

För att kunna tänka i nya banor så kan det vara bra att se hur andra har gjort och skulle gjort. Här har vi samlat ihop 11 briljanta idéer för små badrum. Vilken är din favorit?

En dörr med insatsglas kan ge mycket ljus, vilket i sin tur skapar en känsla av större utrymme:

En stor duschkabin kan bytas ut mot ett mindre bås i hörnet av rummet med en dräneringslist i golvet:

Istället för ett fyrkantigt badkar man man sätta in ett triangulärt badkar. Då spar man både in på golvytan och det känns betydligt rymligare:

Att välja en ljus inredning kan få badrummet att kännas lite gladare:

Genom att placera de större sakerna du har i ett badrum, såsom handfat, toastol och dusch i hörnen så kan det kännas rymligare:

Ett sittbadkar är inte heller ett dåligt val om man har ett litet badrum. Då kan man spara mycket utrymme:

Du kan ersätta badkaret med en rymlig duschkabin:

Välj en retrolook på ditt badrum med mässingsarmaturer. Det kan ge dig en lyxig känsla:

Om du inte har plats för ett vanligt badkar hemma, kan du överväga att skaffa en badbalja för vuxna:

Inte alls så tokigt, eller hur? Vad får du för tankar och idéer gällande ditt egna badrum efter att ha sett dessa bilder? Dela gärna med dig.

Annons
Dela på Facebook