Klockrent

10 konstiga saker som folk försökt smugglat in på flygplan – nummer 8 är helt sjukt

Annons
av nuntium
9 februari, 2019
Annons

Mycket kan vi skaka på huvudet åt, men män och kvinnor som försöker tänja på säkerheten på flygplatser är faktiskt rätt skrämmande.

Känn dig inte som en dålig människa om du råkade glömma att slänga bort din flaska med vatten innan du kom till säkerhetskontrollen på flygplatsen. Det är ingenting jämfört med vad några av dina medresenärer har försökt med.

Annons

Du kommer knappt tro dessa bisarra saker som folk har försökt fått med sig in till andra sidan kontrollen.

Och efter du läst denna artikel har du säkert lärt dig en eller två saker som du inte kan ta ombord på ett flygplan.

Kontrollera dina semesterköp innan du går in på flygplatsen. Du kan aldrig veta helt säkert vad de innehåller.

Passagerare i Fort Lauderdale blev allvarligt försenade när lerkrukorna som de hade lagt i sitt handbagage innehöll fragment av mänsklig skalle.

Enligt TSA hävdar passageraren att de inte visste att deras souvenirer innehöll kroppsdelar. Bitarna betraktades inte som ett säkerhetshot av TSA, men behandlades istället som bevis i en brottsutredning.

Droger är ett av de vanligaste olagliga föremålen som smugglare försöker smyga genom tullen, och deras metoder att få igenom drogerna är helt makalösa.

Man har väll kanske haft tur då man inte vetat om allt som faktiskt har lyckats komma igenom tullen med diverse olika föremål, ofarliga som farliga.

Man har ju hört om personer som lyckats få med sig bomber och granater som smällt i luften, i såna situationer är man glad att man förhoppningsvis haft hederliga medpassagerare omkring sig då man har rest på semester.

Se klippet nedan vad folk har försökt smugglat med sig ombord på flygplan.

Se klippet här:

Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan har gjort det.

Annons
Dela på Facebook