Familj

Prins Daniel avslöjar familjelyckan med Victoria – och grunden till hennes utstrålning

Annons
av nuntium
28 maj, 2018
Annons

Prins Daniel och Kronprinsessan Viktoria arbetar mycket och de har också ett vardagligt liv som fungerar väldigt bra tillsammans.

Samtidigt har flera medier rapporterat nyligen om kronprinsessans otroliga utstrålning i vår. Daniel berättar i en intervju med tidningen Buffé vad det är som får Victoria att lysa som en sol.

Annons

Kronprinsessan Victoria har verkligen blomstrat under våren, även tidningarna Femina och Barometern har rapporterat detta nyligen vid olika tillfällen.

Och mysteriet om Victorias omvandling vet Daniel. Bortsett från livet som föräldrar arbetar de också nära varandra. Det finns något som kronprinsessan Victoria tidigare har pratat om.

”Vi har blivit ett mycket bra lag. Vi har olika intressen och erfarenheter, och vi är olika som individer. Det känns bra och vi kompletterar varandra”, sade kronprinsessan i TV4- programmet Kungahuset 9-5 i vintras.

Till tidningen Buffé avslöjar prinsen hur familjen har det tillsammans, med små barn på Haga parallellt med hektiskt vardagsliv.

-När du står i köket och barnen är hungriga, ställ fram en skål med gurka och tomatbitar till dem i väntan tills maten är klar. På samma sätt kan du som vuxen börja middagen med en sallad. Spara dricka och godis till helgerna. Det borde inte vara alltför strikt heller. Man kan äta nästan allt men inte regelbundet. Säger Daniel till Buffé.

Smart trick som gör vardagen mer hälsosam för hela familjen.

Det är klart att prinsen älskar din kronprinsessa och att han inte kan hjälpa att prata om det. I en intervju med SVT berördes Daniel av tårar när dem frågade om sin älskade Victoria.

”Hon får verkligen folk att trivas och har en positiv kraft som skapar ett bra humör. Det handlar inte bara om officiella uppdrag, det är naturligt i hennes DNA. Det är en otrolig värme som skapar den här personen”, säger prins Daniel till SVT.

Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook