Klockrent

10 katastrofala designer som inte alls blev som dem hade tänkt! Nummer 2 är hysteriskt rolig!

av nuntium
16 maj, 2018
Annons

Designers förtjänar mer uppskattning för deras jobb än vad de oftast får. De lägger väldigt mycket tid på deras arbete för att få kunden nöjd. Lyckligtvis för oss händer det ibland att designen på produkten inte alltid blir som de är tänkt och det blir i slutändan väldigt roligt istället.

En bra designer som lyssnar på dig och dina önskningar om produkten och reklamkampanjer till dessa är guld värda. Råkar man hitta en som är nonchalant och inte bryr sig särskilt mycket egentligen kan det sluta som de som vi snart kommer visa här nedan.

Annons

Vissa av dem är hysteriskt roliga och man undrar hur man ens har tänkt när man designade dessa produkter och skyltar.

Man behöver inte vara utbildad inom design eller efterföljare av Leonardo Da Vinci för att förstå att vissa produkter, annonser eller utformningar är så fruktansvärt förstörda. Deras planer bör inte ha godkänts till att börja med.

Trots det är vissa projekt färdiga även om de inte har någon betydelse och allt vi kan göra är att skaka på huvudet och skratta åt deras misstag.

De som visas nedan är av rad misslyckanden och vi kan bara inte få nog utav dessa. Vissa av dem kan vara oavsiktliga och kanske lite olyckliga, men de flesta är så löjligt galna att du bara vet att någon kommer få sparken som designer inom kort.

I klippet nedan visar vi en rad misslyckanden men ack så roliga!

Se klippet här:

Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons