Oj

Pojken fördes akut till sjukhus efter att ha ätit hamburgare – nu varnar läkare för de vanliga misstaget

Annons
av nuntium
5 april, 2019
Annons

Nadia Fiore bestämde sig för att dra igång grillen och bjuda på hamburgare, men det visade sig bli en av de värsta dagarna i familjens liv.

Det finns inte mycket som slår hemmagjorda hamburgare.

Annons

Mamma Nadia hade gjort i ordning grillen och familjen var förväntansfulla. Hennes son, Anthony högg in direkt på hamburgarna men hann bara ta en tugga innan han kände något strävt i halsen.

Han sa att de kändes som att han fått i sig någon typ av nål i munnen, smärtan han fick var intensiv.

Bildkälla: Youtube

Föräldrarna tog med Anthony till sjukhuset och på röntgen bilderna som togs kunde man se att ett litet metallstrå hade skurit halsen inifrån.

Mamman förklarade då att hon hade använt sig av en vanlig metallborste för att rengöra grillen.

Anthony fick genomgå en operation för att få ut metallstrået som hade fastnat på grillen från borsten. Anthony hade kunnat dö om han inte fått hjälp i tid.

Bildkälla: Youtube

Metallstrået var full med smuts och bakterier, såret i magen blev infekterat, så Anthony fick en kur antibiotika.

Anthonys föräldrar blev såklart väldigt skärrade och kände skuld, men de hade aldrig någonsin kunnat ana att grillborsten kunde orsaka en sådan skada.

Läkarna förklarade att det inte var första gången som de råkat ut för sån typ av händelse, och att det är ett vanligare problem än många tror.

Bildkälla: Youtube

I klippet nedan varnar läkare för dessa grillborstar. Ett säkrare sätt att rengöra grillen är att använda aluminiumfolie och skrubba på gallret.

Se klippet här:

 

Annons
Dela på Facebook