Familj

Ung kvinna blir gravid efter flera års kamp – då visar ultraljudet hemska sanningen

Annons
av nuntium
20 november, 2019
Annons

Den här unga kvinnan ville inget hellre än att bli mamma. Efter år av försök som slutat i missfall hittar läkarna den hemska sanningen på ultraljudet.

Livet är ibland orättvist, något som 22-åriga Callie Hayes fått uppleva. Hon har i flera års tid försökt få barn med sin pojkvän Ben, men deras resa har minst sagt varit tuff.

Annons

Tyvärr så upptäckte läkarna att Callie led av något som kallas för hydrosalpinx, ett sällsynt tillstånd där det finns vätska i en av äggledarna.

Detta gjorde att vätskan läckte till Callies livmoder och hindrade embryos från att växa. Därmed kunde läkarna slå fast att chansen för att hon skulle kunna genomgå en hel graviditet var snudd på omöjlig.

View this post on Instagram

A post shared by Callie hayes (@calliehayes1) on

Opererade bort äggledare

Callie vägrade ge upp drömmen om att bli mamma, men efter två svåra missfall och en misslyckad provrörsbefruktning så var hoppet på väg att lämna henne.

– Mitt hjärta var krossat och trots att det inte fanns några garantier att jag skulle bli gravid i framtiden, efter att äggledaren opererades bort var jag tvungen att ändå ge det en chans, berättar hon för The Sun.

Hon klarade operationen och tog bort äggledaren. Sedan var det bara att hoppas på ett mirakel.

– Jag har alltid velat vara en mamma och när jag träffade Ben, bestämde vi oss båda för att försöka väldigt snart, säger hon till sajten.

Läkarna lämnade mirakelbesked

Två veckor senare kom nästa läkarbesked och parets dröm hade slagit in – Callie var gravid.

Deras son Teddy föddes den 27 maj 2019.

– Teddy är vår mirakelbebis, och nu är han den mest underbara lille pojken och får oss alltid skratta med hans fantastiska leende, säger hon.

View this post on Instagram

A post shared by Callie hayes (@calliehayes1) on

”Lyckligare än någonsin”

Efter den långa kampen fick paret äntligen uppleva den bebislycka de förtjänar. Den nyblivna mamman poängterar också hur viktigt stödet från hennes bättre hälft varit:

– Ben var min stöttepelare genom allt och jag är så glad att vi äntligen har vår lilla familj som vi har kämpat för så länge. Jag trodde att min diagnos aldrig skulle göra det möjligt för mig att någonsin bli mamma, men nu är Teddy här och jag och Ben är lyckligare än någonsin, berättar hon för The Sun.

Lilla Teddy är otroligt efterlängtad och ett bevis på att man aldrig ska ge upp, oavsett hur stora motgångarna är. Stora lyckoönskningar till de nyblivna föräldrarna!

Annons
Dela på Facebook