WOW

Svenska Victoria har inte tvättat sitt hår på 1,5 år – resultatet är galet

av nuntium
30 augusti, 2017
Annons

Har du tröttnat på att behöva spendera massvis med pengar på schampo och balsam? Tvätta håret var och varannan dag eller få lov att använda mängder med torrschampo? Då kommer du förmodligen gilla den här artikeln.

Svenske youtubern Victoria har tagit reda på vad som händer om man inte tvättar håret med schampo och balsam.

Annons

Victoria har utbildat sig inom näringslära, raw food och hudvård. Hon driver en blogg där hon skriver om mat och hälsa. Det hamnar även bilder inom ämnet på Instagram och på Youtube gör hon videoklipp med olika tips och trix.

I den här videon som hon laddat upp för ungefär en månad sedan på Youtube berättar hon att hon inte tvättat sitt hår på över 1,5 år – varför hon valt att inte göra det och vad som hänt med hennes hår sedan dess.

I videon berättar Victoria att schampot sköljer bort hårets naturliga oljor vilket leder till att håret hamnar i obalans – vilket hon ville förändra på. Hon berättar även att det kan ta ett par veckor för håret att vänja sig vilket det gjorde för henne men att det inte kändes så smutsigt under tiden.

”Det luktar gott, det känns aldrig smutsigt”, säger hon i videon.

Victoria säger att hon känner sig lurad nu när hon upptäckt att hon inte behöver använda schampo och balsam. Hon säger att hon har lagt massa pengar i onödan på dessa produkter och att andra människor fortsätter göra det, helt i onödan.

I videon berättar hon att hon brukar skölja sitt hår. I duschen så masserar och gnuggar hon håret med ljummet vatten för att sedan skölja av med kallt vatten – vilket verkar vara hemligheten till rent hår.

Visst ser det inte ut som att hon inte tvättat håret på 1,5 år?

Här är Victorias bästa tips för att lyckas:

  1. Massera håret ofta.
  2. Låt håret självtorka, använd inte hårfön.
  3. När du är nyklippt eller har torra toppar, så ha kokosolja och skölj inte ur det på 2-3 veckor
  4. Få i dig rikligt med c-vitamin för att behålla glans i håret
  5. Ät en bra kost. Mycket rent och ekologiskt med mycket b-vitamin.
  6. Var aldrig uttorkad.

Blev du också imponerad av Victorias hår? DELA artikeln vidare!

Dela på Facebook

Annons