DIY

Stopp i avloppet? Med det här knepet kommer du ALDRIG behöva ringa en rörmokare igen!

Annons
av nuntium
18 februari, 2019
Annons

Med största sannolikhet har du redan varit med om det eller kommer att vara med om det i framtiden. Att få stopp i avloppet är mer eller mindre omöjligt att undvika under en hel livstid men efter att ha läst den här artikeln behöver du inte ringa en rörmokare för att få hjälp med stoppet.

Att få stopp i avloppet är någonting som är riktigt störigt och oavsett vad man än försöker med så vill det aldrig riktigt fungera så som man själv vill.

Annons

Att ringa rörmokaren kanske inte är det roligaste alternativet, allra helst när det är helg och det kostar dubbelt så mycket för att få stoppet att släppa.

Men med detta knep kommer du inte behöva ringa rörmokaren. Knepet är riktigt enkelt men enligt många så fungerar det varje gång.

Och det bästa är att det enda du behöver ha är en ingrediens som du med största sannolikhet redan har hemma! Så i fortsättningen kommer du bara behöva ta fram detta knep när det börjar rinna långsamt i avloppet.

Med hjälp av salt så kommer stoppet i avloppet att släppa!

Detta är kanske ett av de smartaste husmorsknep som vi någonsin beskådat. Varför har ingen berättat om det här tidigare?

Salt har funnits i människors hem sen urminnes tider och är bra till mycket. Användningsområdena är många och det är kanske därför inprincip alla har det hemma.

Förmodligen så har du salt hemma för att använda till matlagning. Salt är en fantastisk smakhöjare men faktum är att det är minst lika fantastiskt till andra saker också.

Inte nog med det så är det billigt också! I videoklippet här nedan kommer du få se hur du gör för att bli kvitt stoppet i avloppet sedan kommer några andra tips om vad du kan använda salt till också.

Se klippet här nedan och dela det gärna med dina vänner om du finner det användbart.

Se hur man gör här:

DELA gärna vidare om du gillade tipsen du precis fick.

Glöm inte bort att klicka på ”Gilla”-knappen om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook