WOW

Som 12-åring blev hon kallad ”godzilla” av mobbare – men se hur hon ser ut idag!

Annons
av nuntium
29 maj, 2019
Annons

På dagis var Aly Stolz redan ett huvud längre än sina klasskamrater. Vid 12 års ålder var hon 1,90m lång och fick utså att bli kallad ”monster” av de andra barnen. Men idag har hon lagt det bakom sig och bär upp sin kropp med självförtroende.

På grund av sin längd hade Aly Stolz ingen lätt barndom. Hon blev mobbad i skolan och fick smeknamn som ”godzilla”. Genom sitt liv har Aly fått höra många elaka kommentarer bara för att hon har stuckit ut från mängden.

Annons

Detta har resulterat i en svår uppväxt präglad av svår ångest. Men idag har Aly lärt sig att vara bekväm i sin kropp. Även om aktiviteter som shopping av kläder fortfarande innebär vissa svårigheter för henne så säger hon att alla svårigheter har gjort henne till en starkare person.

Idag är Aly 27 år och 2,05 lång och har 47 i skostorlek. Hon får fortfarande en hel del blickar när hon är ute på stan, men nuförtiden skrattar hon mest åt det. I videon nedan berättar Aly om sina erfarenheter och uppmuntrar andra att vara bekväm och stolt över sin kropp.

Annons
Dela på Facebook