Klipp

Mannen tröttnar på rövhålet som felparkerar – det han gör får nu hela nätet att skratta!

Annons
av nuntium
14 mars, 2018
Annons

Lite titt som tätt så kommer det upp nya klipp på nätet som har med ryssar att göra. Sedan tidigare vet vi att ryssar är lite speciella, på både gott och ont. Ifall du gör någonting fel och en ryss är i närheten vet du att du kommer få höra det.

Nu så sprider sig det här klippet över hela världen där bilägaren till den vit bila har parkerat som ett arsel. Det är tydligen inte första gången som denna chaufför av den vita bilen parkerar på det här sättet.

Annons

Att han parkerar snett, över två rutor är någonting som troligtvis har irriterat mannen i blått ett flertal gånger varpå att han en dag får nog utav det.

Varför den vita bilen parkerats som den gjort är oklart. Men det högst troligt så ”paxar” han den ena platsen till sin vän eller sambo. Däremot så kommer han bittert få ångra sin snedparkering denna gång.

När mannen som står vid den röda bilen inser att någonting är på väg att hända tar han upp mobilen och låtsas som att han filmar en skada på sin bil men det han i själva verket filmar är mannen i blått som har något fuffens på gång.

När han sedan sätter igång så vågar mannen sig fram till honom medan han fortsätter filma och frågar vad han gör. Han fortsätter bara med det han höll på med: Skapa plats så han kan parkera sin bil.

Klippet som är galet roligt har nu delats över 120 000 gånger och fått över 26 000 likes. Människor skrattar åt det mannen gör och det är kanske inte så konstigt.

Se klippet här nedan:


Dela gärna klippet med dina vänner!

Annons
Dela på Facebook