Kärlek

Psykologen förklarar: Det här betyder dina sexdrömmar

Annons
av nuntium
5 oktober, 2020
Annons

Drömde du en helt obegriplig intim dröm inatt? Ingen fara, experten förklarar allt.

Vi drömmer alla sexdrömmar ibland. Det kan vara om någon helt rimlig person, som din partner, eller något helt olämpligt som du gärna glömmer när du vaknat på morgonen.

Annons

Men vad betyder egentligen dessa drömmar?

Psykologen Lauri Loewenberg berättar för Cosmopolitan vad allt betyder, och varför du drömmer om vissa personer.

Tydning: Det här betyder din sexdröm med ett ex

Ingen fara, det här behöver inte betyda att du fortfarande är kär i ditt ex. Det är vanligt att drömma om tidigare partners, speciellt om det var din första kärlek.

Om du drömmer om din första partner kan det vara för att den tiden var ny och spännande. Ditt undermedvetna vill kanske påminna dig om att du behöver lite passion och spänning ibland!

Tydning: Det här betyder din sexdröm med din bästa vän

Det här behöver nödvändigtvis inte betyda att du är kär i din bästa vän – förmodligen inte. Däremot finns det vissa känslor som du förknippar med din bästis som kanske saknas i ditt liv just nu, menar Loewenberg.

Vad är de tre första sakerna som dyker upp i huvudet när du tänker på din bästa vän? Det kan vara just de här sakerna som saknas i ditt liv!

Tydning: Det här betyder din sexdröm med någon av samma kön

Om du vanligtvis attraheras av motsatt kön men drömmer om att ha sex med en av samma kön, så kan det ha och göra med vad personen representerar. Är du en hetrokvinna och drömmer om att ha sex med en kvinna? Tänk efter om du har varit i en situation där du blivit riktigt stolt över kvinnor på senaste tiden – där har du svaret.

Tydning: Det här betyder din sexdröm med någon du hatar

Varför drömmer du intima drömmar om någon du starkt ogillar? Det kan helt enkelt vara för att ditt undermedvetna vill ha kontakt med personen, ni kanske har saker att reda ut?

Tydning: Det här betyder din sexdröm med någon på jobbet

Att ha sex med en kollega i drömmen är som att ha sex med en bästa vän – du behöver något. Återigen, vad är det första tre sakerna du tänker på när du tänker på din kollega?

Att ha sex med din chef är annorlunda. Det kan handla om att du måste bli mer bossig över ditt eget liv eller att du behöver ha bättre kontakt med din chef på jobbet.

Tydning: Det här betyder din sexdröm på en offentlig plats

Om du drömmer att du har sex inför massa folk på jobbet så kan det handla om att ditt liv mer eller mindre bara har handlat om jobbet på senaste tiden. Samma sak med att sex öppet i skolan. Geografiska platser i drömmar symboliserar en del av ditt liv som tagit stor plats den senaste tiden.

Källa: Cosmopolitan.se

Annons
Dela på Facebook