WTF

Övervakningskameran på skolan fångar det läskiga – är det ett spöke? Bedöm själva!

Annons
av nuntium
29 september, 2019
Annons

Minns ni när man gick i skolan? Eller om du kanske gör det fortfarande. När man går igenom skolkorridorerna har man tillräckligt med saker att oroa sig för. Det är läxor, kommande prov eller så är det stökiga elever som kan vara ångestframkallande faktorer.

Eleverna som går på Deerpark CBS i Cork, Irland har nu fått ytterligare en sak att vara oroliga för: Det är ett spöke som vandrar runt i korridorerna.

Annons

Det som övervakningskameran fångar kan inte vara något annat än ett spöke. Och av bilderna att döma så verkar spöket vara förbannat.

Det var den 1 oktober klockan 3 på natten som övervakningskamerorna på Deerparks fångade något som minst sagt är kusligt.

Dörren slår igen, ett skåp börjar gunga fram och tillbaka. Från ett annat skåp flyger några papper ur. Om en erfaren spökjägare skulle gå in här skulle de säkerligen säga att det har och göra med en poltergeist.

Vissa kritiker menar på att det handlar om ett skickligt genomfört pojkstreck. Men om man tänker lite mer kritiskt så är det mest troliga att det handlar om något övernaturligt. Men rektorn för Deerparks som heter Aaron Wolfe förnekar alla sådana påståenden.

“Om det är ett spratt vet vi inte hur det är utfört. Rörelsesensorerna aktiverades vid denna tidpunkt, det är därför det fångades på video”, berättade Wolfe för UNILAD.

Wolfe fortsatte förklara att det inte är första gången Deerpark CBS har upplevt det han kallar “paranormal aktivitet”. Han berättade om ett tillfälle när en anställd tillbringade natten på skolan för att ta hand om några exotiska fåglar där inför en show .

“Hon lämnade skolan mitt i natten – hon vägrade stanna längre eftersom hon hade hört musik från en trumpet”, berättade Wolfe. “Naturligtvis kan det ha varit vinden.” 

Det är inte första gången som det händer någonting kusligt på skolan. Tidigare har en elev hört gråt från badrummet men när de kollade efter så var ingen där. Andra elever har vittnat om hur lamporna har en tendens att tändas och släckas under natten. Vissa ur personalen menar att den hall som fångats i videon hade varit extra kall bara några dagar innan spökerierna.

Vad tror du, är det ett spöke? Avgör själv. Se videon här nedan.

DELA klippet med någon vän som inte tror på spöken!

Annons
Dela på Facebook