Kärlek

Om ditt ansikte har den här formen har du mycket bättre sex – enligt forskning

av nuntium
22 september, 2017

Uppenbarligen är det inte bara storleken mellan benen som avgör hur grym du är i sängen. Eller hur du presterar. Nu har ny forskning kommit fram till något HELT oväntat när det kommer till sex – och du kan nog aldrig gissa vad det handlar om!

Har du en rund ansiktsform?

Grattis! I så fall är ditt sexliv helt galet bra! Åtminstone om man får tro den nya forskarstudien som nyligen gjordes på Nipissing University i Kanada.

Huvudet avgör allt… typ

Märkligt nog har forskare på Nipissing University kommit fram till att ansiktsformen har stora kopplingar till hur du är och presterar i sängen.

Forskarna undersökte totalt 457 kvinnor och män som var i relationer, och det visade sig att faktiskt SAMTLIGA med runda ansiktsformer hade en avsevärt högre sexlust och ett markant galnare sexliv än övriga. De kom också fram till att män med skarpa käklinjer hade ett uruselt sexliv.

Det finns dock en haka… hake

Ännu ett samband med lite rundare ansiktsformer och sex kunde avmaskas. Tydligen så var män med lite rundare ansikten mer benägna att lite då och då vara otrogna. Dessa män letade dessutom oftare efter en tillfällig partner, snarare än ett seriöst förhållande.

Så, för att sammanfatta det hela: enligt studien är du grym i sängen och har ett helt galet fantastiskt sexliv om du har ett lite rundare ansikte. Om du däremot INTE har en rund ansiktsform så kan du betrakta dig som totalt värdelös och katastrofal i sängen.

Kan detta stämma in på dig, möjligtvis?

Glöm inte att DELA artikeln med dina vänner, så de också blir varse om hur deras sexliv är! För sånt läser man ju sig till, så klart!

Annons
Dela på Facebook