Intressant

Mystiska fotot delar internet i två läger – vad ser du på bilden?

Annons
av nuntium
4 september, 2019
Annons

På appen jodel publicerades ett förvirrande foto, och användare på internet verkar inte kunna ena sig om vad som egentligen finns på bilden.

Ni minns väl alla bilden på klänningen som inga kunde enas om färgerna på. Den blev viral för några år sedan och ny verkar internet fått ett nytt bildfenomen som delar åsikterna.

Annons

Bilden kommer från appen Jodel och publicerades på deras tyska Facebook-sida. Problemet är att det verkar fruktansvärt svårt att fastställa exakt vad bilden föreställer.

Vid en första anblick ser det ut som en helt vanligt foto från en fest, med bord, flaskor och glas. Men om du tittar närmare på bakgrunden så blir det lite knepigare, är det en mur eller en flod?

Källa: Facebook

Bilden har blivit viral och det verkar verkligen svårt för personer att enas om vad bakgrunden ska föreställa.

Skärmdumpen från Jodel har bland annat publicerats på sajter som Independent där man påpekar att desto längre man kollar på bilden desto mer osäker blir man.

Personer på internet kan sällan enas om saker och så verkar vara fallet här också. I sociala medier pågår kriget om det är en mur eller flod, och hittills verkar åsikterna skilja sig.

Källa: Twitter

Källa: Twitter

Vi har kollat på bilden ett bra tag nu, men det är fortfarande omöjligt att avgöra vad bakgrunden är får något. Vad ser ni?d

Annons
Dela på Facebook