Quiz

TEST: 7 frågor om sex som alla borde kunna – men som de flesta svarar fel på

av nuntium
13 januari, 2018

Sex är ett hett ämne som många människor tycker om att läsa om och det kan ju vara så för det är ett otroligt underhållande ämne som många kan känna igen sig i. Men pratar man om sex med några andra än sina närmaste vänner och väninnor? Det här är olika beroende på vem man frågar.

Vissa är väldigt öppna med sina sexliv medan andra inte alls är lika utåt med sina sexliv. Ibland kan man ställa sig frågan varför det är så, men samtidigt är det väl inte så konstigt eftersom vi är bara människor och vi gör saker på olika sätt.

Men faktum är att samhället går mer åt det öppnare hållet. Att det är så är kanske inte så konstigt. Utvecklingen går framåt. Men sedan kan man ställa sig frågan om det är så att de som pratar mest om sex är även de som får ligga minst?

Det kan vara så men om det är så eller inte låter vi vara osagt. Du har själv säkert reflekterat om det någon gång.

Här har vi ett test som är relativt enkla som de flesta borde kunna kan man tycka, men långt ifrån alla får 7 av 7 rätt. Kan du klara av detta test där det är 7 frågor som handlar om det mer intima eller får du några fel?

Gör testet här nedan och utmana dina vänner att också göra det för att se om de kan sätta full pott på testet. Rent krasst sätt borde vi alla få alla rätt då de flesta av oss har haft sexualkunskap i skolan där vi fått svaret på dessa frågor.

Men om man minns det är en annan sak. Starta nu testet här under. Svara sedan i undersökningen nedan med hur många rätt du fick. Detta är givetvis helt anonymt.

Starta testet här:

Hur många rätt fick du?

Glöm inte att dela med dina vänner för att se vem som fick flest rätt!

Annons
Dela på Facebook