Familj

Mamman trodde att dom hade fått fel barn på BB, ändra fram tills hon blev gravid och upptäckte det här

Annons
av nuntium
25 februari, 2018
Annons

När man hamnar på förlossningen så vet man att det äntligen är dags att efter en lång väntan få träffa sitt barn. Det är förmodligen ett av livets mest känslosamma ögonblick när ens barn föds. Men det kan hända mycket under en förlossning.

Ett nytt kapitel i livet börjar och man får träffa en ny familjemedlem som man kommer tillbringa resten av livet tillsammans med. Det är många nya intryck som man kanske inte varit med om tidigare, ifall det är första barnet. Livet som man tidigare hade blir annorlunda och någonting nytt byggs upp.

Annons

När Rosamere Fernanda födde sin dotter så fick hon panik. Anledningen till det var för hon trodde att hennes lilla flicka hade bytts ut på BB i Brasilien där hon föddes.

Första gången hon höll i sin nyfödda dotter trodde hon inte att det var sant. Det visade sig att dottern hade en vit hudfärg medan hon och hennes make var mörka, vilket gjorde det helt ologiskt för Rosamere hur hennes dotter kunde vara vit.

Paret förstod inte alls vad som hade hänt förrän långt efter då det visade sig att hon skulle få sin förklaring. Det som paret senare fick reda på gav dom återigen en chock.

Ruth, som deras nyfödda dotter heter, hade ljus hud, blont hår och blåa ögon. När sjuksköterskorna visade upp barnet så förstod inte föräldrarna någonting. Båda var helt övertygade om att det var någonting som inte stod rätt till.

Paret misstänkte att det måste ha skett ett missförstånd och att en förväxling hade skett. Tanken av att deras biologiska dotter skulle finnas någon annanstans gjorde föräldrarna oroliga.

Föräldrarna förstod inte alls hur det skulle ha gått till när både läkare och sjuksköterskorna förklarade att det var deras riktiga biologiska dotter. Hur skulle det egentligen ha gått till?

Efter ett tag så fick de reda på sanningen bakom denna historia. Svaren som de fick gjorde att de förstod på en gång vad som hade hänt.

I videoklippet här under kan du se vad som hände.

Se klippet här:

Annons
Dela på Facebook