LOL

Make tatuerar porträtt av fru – efter skilsmässan sker hans ondskefulla hämnd

Annons
av nuntium
12 juni, 2019
Annons

En tatuering av sin partner är ett av de tydligaste sätten att visa sin kärlek. När relationen sen slutar i skilsmässa är det inte lika roligt längre, men då fick den här mannen en genial idé.

När du tatuerar in ett porträtt av din fru på kroppen så måste man vara säker på att kärleken kommer hålla.

Annons

Om man sedan går skilda vägar så är det inte jätteroligt att ha en del av din kropp täckt av ditt ex.

Matt och Tisha skulle gifta sig om några dar när den blivande maken bestämde sig för att föreviga sin kärlek genom att tatuera in sin framtida frus ansikte.

Källa: Instagram

Kärleken varade dock inte för evigt och paret separerade en tid efteråt. Det enda av henne som stannade hos Matt var just tatueringen, men han hade en plan.

Att ta bort tatueringar med laser är en smärtfylld process, och inget som Matt var särskilt sugen på. Att täcka över hans fru ansikte med en annan tatuering var inte heller aktuellt.

Istället gick Matt tillbaka till samma tatuerare som gjort hans fru porträtt, Jojo Ackerman. Väl där fick han en genial och ondskefull tanke. Han bad henne att ändra Tishas porträtt till en variant som matchade hans nuvarande känslor för sin exfru.

Källa: Instagram

Resultatet blev som ni ser en djävul-variant av Tishas porträtt.

Ett väldigt kreativt sätt att vända en jobbig tatuering till en rolig påminnelse om en gammal kärlek som inte finns längre.

Det är osäkert om Tisha skrattar lika mycket åt den nya tatueringen som hennes exmake. Är det här bara elakt eller faktiskt lite roligt också? Nytänkande var det i alla fall!

Annons
Dela på Facebook