Familj

Kvinnan föder tre mörkhyade barn på BB – sanningen bakom förlossningen rör en värld till tårar

Annons
av nuntium
20 november, 2019
Annons

Att få barn är det största man kan uppleva i livet, och det här parets resa till att bli föräldrar har fått stor uppmärksamhet. Det är lätt att förstå varför, för det är en fantastisk historia.

När Aaron och Rachel Hallbert skulle bli föräldrar kunde de aldrig ana att deras barn skulle bli uppmärksammade över hela världen.

Annons

Paret ville ha barn mest av allt men de hade tyvärr problem med att bli gravida. Därför valde de i stället att adoptera tre små barn.

En lycklig historia kan tyckas, men paret fick utstå en hel del kritik och hat för sitt val. Den sorgliga anledningen var att barnen var mörkhyade.

Källa: Facebook

Starka reaktioner

Paret berättar om den kritik de fått utså för sitt val:

”Vi visste, speciellt i den amerikanska södern, att ett ljushyat par med mörkhyade barn skulle skapa en mängd olika reaktioner. Det kommer alltid finnas en äldre, vit kvinna på mataffären som tittar på oss med ren avsky, eller en afro-amerikansk mor som tittar på oss och bara skakar på huvudet”, berättar Aaron i artikel i Washington Post.

De nyblivna adoptivföräldrarna vägrade att bli påverkade utan var fast beslutna att ge sina barn ett så bra hem som möjligt.

Ville ha fler barn

Rachel och Aaron var väldigt lyckliga med sin nya familj, men de skulle snart få ett besked som överrumplade de nya föräldrarna.

Paret fick höra talas om embryoadoptioner och bestämde sig därmed för att de ville ha fler barn. Då paret gärna ville ha barn som liknade sitt syskon så inplanterade Rachel två afroamerikanska tvillingembryon, som varit nedfrusna i 15 år.

”De förstod våra tankar kring hur våra barn skulle matcha i hudfärg och de var väldigt hjälpsamma i beslutet att välja afro-amerikanska embryon”, skriver Aaron.

Källa: Facebook

Fick chockbesked

En sista rejäl överraskning väntade dock för paret. Ett av embryona hade nämligen delat sig i två.

”Vi började beskriva allt för vår doktor på spanska (väldigt knackig spanska, ska sägas). Han frågade oss om vi var säkra på att vi hade inplanterat två embryon. Ja, det är klart att vi är säkra, svarade vi. Då visade det sig att ett av dessa embryon hade delats i två inuti Rachels livmoder”, berättar Aaron.

Rachel var alltså inte gravid med tvillingar – utan väntade trillingar!

Stort grattis till de lyckliga föräldrarna som visar att kärlek till sina barn är viktigare än DNA eller hudfärg. Dela gärna denna fantastiska historia!

Annons
Dela på Facebook