Kändisar

Kristin Kaspersen och Calle Sterners oväntade kyss i Let’s dance

Annons
av nuntium
3 juni, 2019
Annons

Kristin Kaspersen vann Let’s dance tillsammans med sin danspartner Calle Sterner.

Nu berättar de om orden som hjälpte paret att ta hem segern.

Annons

Kristin och Calle kämpade i finalen mot Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson. För första gången sedan 2016 var det två kvinnor i finalen, och tillslut tog Kristin hem vinsten och glasskon.

– Efter att vi har dansat kände jag bara att jag har verkligen gjort allt jag kan, och det var så skönt. Vi gjorde ett bra jobb, vi levererade och det var samtidigt en njutning, säger Kristin till Hänt.

Källa: Instagram

Sedan starten har Kristin varit en favorit bland både tittarna och juryn och under resans gång har hon gång på gång hyllat sin danspartner.

– Jag är van att vara programledare och kanske hålla tillbaka lite, men det har bubblat inom mig den här teaterapan. Och när Calle då skriker ”kom igen, ta ut det, mer kan du”. Det har verkligen hjälpt mig att släppa loss. Det är så härligt. Han har inte bara lärt mig att dansa utan lockat fram det som finns inuti mig, säger hon.

Men det som tittarna inte fick se under finalen var det som hände precis innan deras shownummer började. Kristin skulle starta bakom en vit vägg där man såg hennes siluett som en skugga. Några sekunder innan tv-kamerorna vänds mot henne och Calle, går han fram till henne och kysser henne på kinden.

View this post on Instagram

Ni har säkert fattat att jag älskat att dansa med @callesterner . Här kommer en annan anledning varför jag älskat att spendera timmar i träningslokalen med honom. Tack Frida du var med och fångade ett tillfälle (av säkert 100) där Calle får mig att skratta så jag inte kan andas. Har jag haft kul den här våren? De e fattat!!! Tack bästa Calle!!! #kristinochcalle #letsdancese @tv4letsdance

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Efteråt berättar han vad han sa till henne.

– Gå ut, njut, gör din grej, berättar Calle.

Annons
Dela på Facebook