Skoj

18-åriga Adam bjöd in kungen till sin födelsedagsfest – då fick han detta som svar på inbjudan

Annons
av nuntium
5 februari, 2019
Annons

Adam Lager heter den svenska killen som bjöd in sin största Idol till sin 18-årsfest. Genom att skicka ett handskrivet brev till kungen bjöd han in honom till kalas hemma hos honom. Han utlovade att det både skulle drickas champagne och ätas kladdkaka.

Brevet som han skickade förra året till våran majestät Carl XVI Gustaf fick han sedan svar på – och svaret är klockrent!

Annons

Jag har själv aldrig haft tanken på att skriva till kungen. Jag visste inte ens att man kunde göra det. Men efter att ha läst igenom Adams brev som är väldigt välformulerat så kanske det kan vara värt ett försök att bjuda in honom när man fyller år? Jag tror jag själv kommer prova göra det, kommer du göra det? Om jag får ett svar på mitt brev så lovar jag att jag kommer att publicera det här, så du får veta.

– Jag tänkte att jag skulle skriva propert och formellt, som om jag vore 20 år äldre. Jag hade helt ärligt inte förväntat mig något svar heller när jag var färdig med brevet, berättar Adam till Aftonbladet.

Här nedanför kan ni se brevet som Adam skickade till kungen med ”Inbjudan Till Kalas”:

”Inbjudan Till Kalas

Ers majestät, Kung Carl XVI Gustaf,

Det vore en stor ära om ni skulle vilja närvara på mitt 18-årskalas.

Jag utlovar egenhändigt bakad kladdkaka, kaffe och sverigekaka. Det kommer även att serveras champagne (ej hemmagjord).

Kalaset är av det mindre slaget och inträffar lördag den 13:e augusti, kl 13:00.

Plats för kalas: Mitt hem på Fågelsv****.

O.S.A senast måndag den 8:e augusti.”

Adam hade skrivit att han önskade få svar senast den 8:e augusti, men han fick vänta lite längre än så. Den 30:e september fick han svar. Adam hade hoppats att få ett svar från Kungen, men det visade sig att han fick ett svar från hans sekreterare.

Tyvärr hade kungen inte tid att närvara, men han blev glad över inbjudan. Som tack för inbjudan skickade han en bild på sig själv – som nu pryder Adams sovrumsvägg.

Det här är garanterat en sak som han kommer minnas resten av livet.

 

 

Annons
Dela på Facebook