Quiz

Klarar du teoriprovet för B-körkort? Gör testet här!

Annons
av nuntium
11 september, 2019
Annons

Oavsett om du har eller inte har körkort så kan du genomföra det här testet för att se hur många rätt du får. Detta är tio otroligt viktiga vägskyltar som man möts av dagligen i trafiken.

Att ha körkort är en otrolig frihetskänsla. Att kunna sätta sig i bilen, sätta på sin favoritmusik och styra bilen var man vill ger en otrolig frihetskänsla. Du som har körkort vet precis vad vi pratar om.

Annons

Men för att ta körkort så krävs det en hel del. Det finns en hel del teori som ska läsas in och en hel del praktiska grejer som ska till i körningen.

När man väl tagit körkortet så krävs det att man kör en hel del bil så man lär sig det. Sedan när man har haft körkort ett tag så kommer det att bara ske av sig själv. Bilen blir liksom som ett med sig själv.

I det här testet så finns det 10 stycken olika trafikskyltar som du kommer stöta på dagligen om du befinner dig i trafiken.

Jag själv trodde inte att jag skulle klara testet men tro det eller ej, så fick jag 10 av 10 rätt. Nu är jag nyfiken på att höra hur många rätt du får?

 

Ska jag vara ärlig så vet jag hur alla skyltar ser ut i huvudet men den med järnvägen var lite knepig. Det finns nämligen två olika skyltar för järnväg.

Gör testet här nedan och dela gärna testet vidare med dina vänner för att se hur många rätt dom får!

Annons
Dela på Facebook