Nyheter

Källa avslöjar: ”Därför tror Martin Timell att han blir frikänd”

Annons
av nuntium
31 maj, 2018
Annons

Någonting som fått mycket publicitet den senaste tiden är Martin Timell och det omtalade fallet där han står åtalad för en våldtäkt som ska ägt rum under 2008.

Nu är rättegången avslutad och domen kommer att meddelas den 8 juni. Vi har tidigare skrivit om vad Martin Timell kommer göra om han blir frikänd.

Annons

Nu har en källa för sajten Stoppa Pressarna avslöjat att Martin Timell och hans familj är övertygade om att han kommer frikännas.

Det var i oktober 2017 som allt förändrades för den folkkäre TV4-profilen och ”Äntligen hemma”-programledaren Martin Timell som är 60 år gammal.

En av Sveriges mest folkkära programledare som synts både i TV-rutan för SVT och senare TV4 sedan mitten av 1980-talet försvann helt från TV-rutan.

Berömmelse och pengar var lite av Timells vardag. Mellan 2007 och 2016 så drog han in hela 47,6 miljoner kronor.

Men efter att programledaren blev anklagad för sexuella trakasserier och sedan blev polisanmäld för en våldtäkt som ska ha ägt rum år 2008 vändes allt upp och ned över en natt.

Lämnade sin miljonvåning i Stockholm

Martin Timell har bott tillsammans med sin fru Catarina Timell i en lyxig våning i Stockholm. Men i väntan på domen har paret valt att lämna lyxvåningen.

Lyxvåningen ligger på en av Stockholms mest exklusiva adresser där paret delar på en 167 kvadratmeter stor lägenhet som är värd ungefär 16 miljoner kronor.

Men nu står den tom och samlar damm i väntan på domen.

En källa avslöjar

En källa har avslöjat för Stoppa Pressarna att det inte längre är ett alternativ för Martin att stanna kvar i sina kvarter.

– Martin tål inte att träffa folk längre. Han har isolerat sig på sitt lantställe med hustrun Catarina. De genomgår just nu något som man inte önskar sin värsta ovän, berättar källan och beskriver även att det är ”oerhört jobbigt för alla inblandade”.

Källa: Nyheter24

Timell har tillsammans med sin hustro istället åkt till Timells lyxhus, som även kallas för lantställe på Skärgårdsön Mjökö. Det är även där den misstänkta våldtäkten ska ha ägt rum.

Se klippet:

Enligt källan som pratat med Stoppa Pressarna så ser Timell och hans familj ljust på framtiden. De tror på en friande dom.

– Martin och hans familj är övertygade om att han kommer frikännas. Det här målet håller inte alls och det tror de att åklagaren också egentligen inser, avslutar källan för Stoppa Pressarna.

Läs även: Nu är våldtäktsrättegången avslutad — så blir Martin Timells liv om han frias

Annons
Dela på Facebook